Connect with us

Știri

Monica Tatoiu da de pamant cu Vasilica din Italia: „EU TE-AS FI DAT AFARA!”

Monica Tatoiu da de pamant cu Vasilica din Italia, dupa ce aceasta a postat pe Facebook mai multe videoclipuri ce au indignat doua tari. Fosta patroana Oriflame o condamna pentru felul in care s-a purtat cu batrana de care a avut grija in peninsula.

„Nu va asumati responsabil viitorul pe termen lung”, i-a spus Monica Tatoiu Vasilicai. Vedeta i-a reprosat Vasilicai ca nu a mers la scoala cand trebuia, sustinand acelasi lucru pe care il spun multi romani, si anume ca sunt facuti de ras de astfel de personaje in strainatate.

CITESTE SI: VASILICA VS. FOSTUL SOT: ACUZATII INCREDIBILE
„Eu v-as fi dat afara. Intr-o tara cu sistem de invatamant gratuit pana in clasa a 10-a, eu nu as fi ajuns in aceasta situatie”, s-a razboit in direct Monica Tatoiu cu Vasilica, la „Acces direct”.

Vasilica a rugat-o in repetate randuri pe Monica Tatoiu sa nu ii scoata mereu ochii cu educatia: „Mi-ati facut capul calendar cu educatia. M-am saturat sa va tot legati de mine. Eu am scoala viata”, a raspuns romanca din Italia.

„Scoala vietii duce prin multe hanuri”, a raspuns in replica Monica Tatoiu. Fosta sefa Oriflame a precizat ca omenia nu tine de cate clase ai dar scoala are un rol important in formarea fiecaruia. Vasilica s-a enervat foarte tare si i-a promis Monicai Tatoiu ca daca vrea poate sa faca „misto” de ea oricand, la orice ora.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top