Connect with us
Morți suspecte la Constanța. Poliția investighează cazul de pe strada Bogdan Vasile

Știri

Morți suspecte la Constanța. Poliția investighează cazul de pe strada Bogdan Vasile

Anul nou debutează cu un caz de morți suspecte pentru polițiștii constănțeni. Aceștia au găsit, ieri, cadavrele a două persoane, femeie și bărbat, în locuința femeii.

Morții, găsiți de chiriaș

Prima ipoteză luată în calcul este moartea accidentală, transmite Mediafax. La fața locului, pe strada Bogdan Vasile din Constanța, prima oară au ajuns pompierii. Aceștia au fost solicitați pentru deblocarea unei uși. Solicitarea a fost făcută de către un bărbat care locuia în acea casă cu chirie. Chiriașul fusese plecat din localitate de sărbători, iar când s-a întors proprietara de 64 de ani nu a răspuns la telefon sau la ușă.

Bărbatul a reușit să intre în casă, în cele din urmă, cu ajutorul polițiștilor și pompierilor. Pompierii au descoperit trupul femeii alături de al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, a cărui identitate este încă necunoscută.

Polițiștii constănțeni susțin că nu iau în calcul varianta unei crime deoarece victimele nu prezintă urme de violență, iar alte indicii care să ducă cu gândul la crimă nu au fost găsite în locuință. Polițiștii au căutat și bilete de adio, dar n-au găsit nimic.

CITEȘTE ȘI: Crimă la Timișoara: Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul a fost arestată

Vecinii susțin că cel mai probabil moartea a survenit din cauza unui radiator cuplat la butelie, pe care bătrâna îl folosea pentru a se încălzi. Trupurile bătrânilor au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a deceselor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top