Connect with us

Știri

A murit mama Madalinei Manole. Cauza decesului Eugeniei Manole

Eugenia Manole a murit astazi dupa o lunga suferinta. Mama Madalinei Manole avea 72 de ani si suferea de cancer, conform ziarului Adevarul.

Problemele de sanatate i s-au agravat dupa ce fiica sa a trecut in nefiinta. Mama celebrei artiste Madalina Manole a plecat dintre noi cu o mare durere in suflet. Petru, fostul sot al fiicei sale nu ii mai permitea batranei sa isi vada fiul, dupa ce Madalina Manole s-a sinucis.

ULTIMA DORINTA A MAMEI MADALINEI MANOLE! DIN PACATE, A RAMAS NEINDEPLINITA…

„Mama Madalinei Manole a murit impacata cu gandul ca va muri neimpacata“, a spus Tiberiu Baroian, varul Madalinei Manole.

„Singura mea dorinta este ca Dumnezeu sa ma tina sanatoasa sa pot sa fac parastasul de 7 ani. Apoi, pot sa ma duc linistita ca i-am facut datinile”, a declarat anul trecut Eugenia Manole în cadrul unui interviu.

CITESTE SI: FRATELE MADALINEI MANOLE, MARTURIE SOC DUPA MOARTEA MAMEI SALE! CE SE INTAMPLA CU TATAL SAU!
Madalina Manole i-a scris si o melodiei mamei sale. Piesa se numeste Stai langa mine mama si a fost un succes în vremea lansării ei.

Familia Manole a fost distrusa dupa moartea Madalinei.

Imediat dupa ce Madalina Manole s-a sinucis a inceput un razboi intre Petru (fostul sot al Madalinei) si parintii artistei. Lupta pentru custodia copilului a fost crunta, bunicii avand zeci de procese cu fostul ginere.

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole, acuzații grave pentru fostul său ginere: „Din cauza animalului care…”

Citeste si: Tatal Madalinei Manole face o dezvaluire socanta. Cine i-a vrut raul fiicei sale

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top