Connect with us

Vedete

Tatal Madalinei Manole face o dezvaluire socanta. Cine i-a vrut raul fiicei sale

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, nu a putut sa treaca peste socul decesului fiicei sale. Acesta sustine ca au existat mai multe persoane care i-au vrut raul Madalinei.

„Printre cei care o dusmaneau rau pe Madalina se numara si o stimata domnisoara care in timpul activitatii a avut din nefericire un accident grav de masina si a stat internata cu picioarele rupte prin spital (…) Aceasta fata a avut si ea o relatie cu un compozitor si orchestrator, un chitarist care avea si o formatie. Relatia lor s-a terminat tragic si au fost multe bocete in media.

Aceasta fata, cand prietenul ei i-a facut o melodie pentru Festivalul Mamaia, s-au certat si a tipat la el: „Nu merg la Mamaia pana nu o omori pe Madalina!”. Asta stiu de la fata mea care ne-a spus atunci, stiind chiar de la respectivul compozitor care traieste si acum. Madalina a trecut peste asta pentru ca erau colege si se aveau destul de bine. Cum sa ii ceri cuiva sa o omoare?! Adica sa ii strice melodiile… Ca probabil nu se gandea sa o omoare fizic. Cam aceasta era atmosfera in muzica…”, a declarat Ion Manole pentru ziarulring.ro.

Intrebat de reporterii publicatiei daca Oana Sarbu este cea despre care vorbeste, tatal Madalinei Manole a confirmat. De asemenea, acesta a mai spus ca vedeta din filmul „Liceenii” nu este singura care a dusmanit-o pe Madalina Manole.

Citeste si: FBI investigheaza cazul Madalinei Manole

„O alta artista, banateanca, voce buna, avea ce avea cu Madalina pe toate posturile. Zicea ca Madalina este frustrata, in timp ce ea, saracuta, si-o tragea cu unul Leo si primea masini pentru prestatii sexuale”, a mai spus Ion Manole.

Madalina Manole a murit pe data de 10 iulie 2010, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 43 de ani. Moartea indragitei cantarete a socat intreaga tara. Zeci de ipoteze au aparut pe marginea acestui subiect, insa autoritatile romane au dat un verdict crunt: sinucidere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top