Știri

A murit mama Madalinei Manole. Cauza decesului Eugeniei Manole

Eugenia Manole a murit astazi dupa o lunga suferinta. Mama Madalinei Manole avea 72 de ani si suferea de cancer, conform ziarului Adevarul.

Problemele de sanatate i s-au agravat dupa ce fiica sa a trecut in nefiinta. Mama celebrei artiste Madalina Manole a plecat dintre noi cu o mare durere in suflet. Petru, fostul sot al fiicei sale nu ii mai permitea batranei sa isi vada fiul, dupa ce Madalina Manole s-a sinucis.

ULTIMA DORINTA A MAMEI MADALINEI MANOLE! DIN PACATE, A RAMAS NEINDEPLINITA…

„Mama Madalinei Manole a murit impacata cu gandul ca va muri neimpacata“, a spus Tiberiu Baroian, varul Madalinei Manole.

„Singura mea dorinta este ca Dumnezeu sa ma tina sanatoasa sa pot sa fac parastasul de 7 ani. Apoi, pot sa ma duc linistita ca i-am facut datinile”, a declarat anul trecut Eugenia Manole în cadrul unui interviu.

CITESTE SI: FRATELE MADALINEI MANOLE, MARTURIE SOC DUPA MOARTEA MAMEI SALE! CE SE INTAMPLA CU TATAL SAU!
Madalina Manole i-a scris si o melodiei mamei sale. Piesa se numeste Stai langa mine mama si a fost un succes în vremea lansării ei.

Familia Manole a fost distrusa dupa moartea Madalinei.

Imediat dupa ce Madalina Manole s-a sinucis a inceput un razboi intre Petru (fostul sot al Madalinei) si parintii artistei. Lupta pentru custodia copilului a fost crunta, bunicii avand zeci de procese cu fostul ginere.

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole, acuzații grave pentru fostul său ginere: „Din cauza animalului care…”

Citeste si: Tatal Madalinei Manole face o dezvaluire socanta. Cine i-a vrut raul fiicei sale

Acest articol a fost actualizat la: 2017-03-05T12:27:50+02:00 12:27

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More