Connect with us
A murit Piedone

Știri

A murit Piedone! Celebrul actor avea 86 de ani

A murit Piedone, Bud Spencer pe numele sau real supranumit si uriasul bland al cinematografiei a incetat din viata int-un spital din Roma.

Conform declaratiilor facute de fiul sau, Piedone nu a suferit si a murit „senim”, multumind inainte sa treaca in lumea de dincolo.

Cine a fost Piedone – Bud Spencer

A murit PiedonePiedone avea 86 de ani, s-a nascut pe data de 31 octombrie 1929 in Italia, la nastere a primit numele de Carlo Pedersoli, insa succesul sau cinematografic l-a facut sa-si schimbe numele in Bud Spencer, insa putini au retinut numele sau real, fiind extrem de cunoscut dupa numele de Piedone in special in Romania unde filmele sale au avut un mare succes.

Cu o cariera de peste 60 de ani, Piedone a jucat in peste 20 de filme si a fost mai mult decat un actor. In 2005 Piedone a cochetat chiar si cu politica, candidand la alegerile regionale din Italia.

Spunea atunci cu umorul care i-a marcat cariera ca ori devine balerin, ori politician.

Piedone a murit si zeci de mii de fani il plang

Moartea lui Piedone nu era una asteptata de fanii actorului, pagina sa de Facebook a fost umpluta cu peste 50.000 de mesaje venite din colturile intregii lumi care il plang pe regretatul actor.

„A avut o viata decenta si a fost iubit de toata lumea” este unul din mesajele scrise de o fana a lui Piedone.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top