Categorii Știri

Nadia Comaneci in lacrimi! Moment emotionant pentru fosta gimnasta VIDEO

Din 1976 si pana acum, Nadia Comaneci a mai fost la Montreal, dar niciodata in exact in sala in care a reusit un 10 istoric. Jurnalistii de la publicatia braziliana O Globo i-au facut o surpriza imensa Nadiei, dupa un reportaj pe care l-au realizat cu aceasta in Canada. La revederea locului si a aparatelor unde a devenit o legenda a gimnasticii mondiale, Nadia Comaneci a fost cuprinsa de emotii si i-au dat lacrimile

„Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de mult. Parca era acum cativa ani. Simt un amestec de emotii, pentru ca acum inteleg mai multe decat la 14 ani. Deși e o senzatie frumoasa, emotionanta, dar parca cele mai puternice sentimente tot atunci le-am simtit”, a povestit Nadia Comaneci.

Ea a acceptat provocarea de a evolua din nou la barna si paralele in cadrul reportajului realizat de O Globo.

La 14 ani,Nadia Comaneci (care in prezent are 54 de ani) a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vara din 1976 de la Montreal, Quebec. Nu numai ca a devenit prima gimnasta care a obtinut scorul perfect de zece la olimpiada (de sapte ori), dar a si castigat trei medalii de aur (la individual compus, barna si paralele), o medalie de argint (echipa compus) si bronz (sol). Acasa, succesul sau i-a adus distinctia de „Erou al Muncii Socialiste”, fiind cea mai tanara romanca distinsa cu acest titlu.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More