Connect with us
Accident în Borca, județul Neamț. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, după ce două microbuze s-au ciocnit.

Știri

Neamț: Accident în Borca! Două microbuze, implicate

Un accident s-a produs în Borca, județul Neamț. Două microbuze au fost implicate în acest eveniment rutier, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17D. Conform primelor informații, un microbuz condus de un bărbat, care se deplasa pe direcția Poiana Teiului – Broșteni, a pierdut controlul direcției. Autovehiculul a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de un microbuz în care se aflau 7 muncitori.

În microbuzul condus de șoferul vinovat se mai aflau copii minori ai acestuia. Ei au fost duși la spital, alături de tatăl lor și de trei muncitori din microbuz.

Citește și: Accident în Alba: Un mort și trei răniți

Polițiștii au făcut verificări cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.

La locul intervenției s-au deplasat două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, un echipaj de prim-ajutor, o ambulanță de terapie intensivă, o ambulanță pentru transport victime multiple și o autospecială de capacitate medie, 11 subofițeri din cadrul ISU Neamț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top