Connect with us

Știri

Nepoata ministrului Sănătății a fost găsită fără viață, în propria locuință

Nepoata ministrului Sănătății, Sorina Pintea, a fost găsită fără viață în locuința sa, marți seara. Tânăra în vârstă de 27 de ani era nepoata ministrului Sănătății și lucra ca asistentă medicală.

Conform surselor citate, primele informaţii de la faţa locului ar indica o posibilă sinucidere.

Tânăra, angajată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde Sorina Pintea a fost manager înainte de a prelua funcţia de ministru, era căsătorită de puţin timp cu un angajat din cadrul ISU Maramureş.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de rămas bun.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a precizat pentru AGERPRES, că tânăra a fost găsită fără viaţă, fără urme de violenţă, iar cazul a fost preluat pentru cercetări de o echipă de criminalişti, a precizat Florina Meteş.

Potrivit aceleiaşi surse, imediat după primirea apelului pe numărul unic 112, la faţa locului s-au deplasat un echipaj al SMURD şi al poliţiei.

Te-ar putea interesa și: O minoră din județul Neamț a fost găsită moartă la barajul Săvinești

O minoră în vârstă de 15 ani a fost găsită decedată, marţi, în râul Bistriţa, la barajul Hidrocentralei din comuna Săvineşti. Adolescenta este prietena fetei de 15 ani care, de asemenea, a fost găsită înecată la aceeaşi hidrocentrală, pe 27 aprilie.

Trupul fetei a fost găsit de angajaţii hidrocentralei în timp ce efectuau curăţarea grătarelor, a declarat, pentru AGERPRES, sublocotenentul Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii au intervenit cu o barcă şi au adus corpul neînsufleţit la mal, de unde a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Citește și: Un adolescent este căutat de pompieri după ce ar fi căzut într-un baraj

Comisarul şef Paul Tablan, inspectorul şef al IPJ Neamţ a declarat, pentru AGERPRES, că cele două minore erau din comuna Valea Ursului şi erau dispărute de acasă din 23 aprilie, dar familiile nu au dorit mediatizarea cazului.

Pe 27 aprilie a fost găsit primul cadavru şi în urma investigaţiilor s-a constatat că cele două fete s-au mutat într-o baracă CFR dezafectată, alături de doi băieţi. Aceştia au povestit poliţiştilor că fetele ar fi mers la canalul de fugă al râului Bistriţa ca să se spele şi să spele şi hainele. De aici a apărut ipoteza că cele două au alunecat în apă şi s-au înecat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top