Connect with us
NEWS ALERT Două tramvaie s-au ciocnit în București, pe Șoseaua Viilor

Știri

NEWS ALERT Două tramvaie s-au ciocnit în București, pe Șoseaua Viilor

Accident în urmă cu puțin timp în Capitală. Două tramvaie care circulau pe Șoseaua Viilor au intrat în coliziune. Deocamdata nu este clar cum s-a întâmplat accidentul.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție dar și ambulanțe SMURD. Patru persoane au fost rănite după ce două tramvaie s-au tamponat în București, pe Șoseaua Viilor. Cele patru persoane se aflau în tramvai și au căzut în momentul impactului.

În urma ciocnirii dintre cele două tramvaie au rezultat patru victime. Acestea au fost preluate de medici și urmeayă să se stabilească daca este necesar transportul la spital.

Două tramvaie s-au ciocnit în București

În acest moment se fac măsurători la fața locului iar potrivit unor surse se pare că unuia dintre vatmani i s-a făcut rău.  Deocamdată această informație nu a fost confirmată de oficialii RATB.

Circulația în zonă este blocată în acest moment iar tramvaiele nu circulă. Cel mai probabil cei doi vatmani urmeayă să fie testați pentru a vedea dacă au consumat băuturi alcoolice.

Din primele informații, se pare că vatmanului din tramvaiul din spate i s-ar fi făcut rău și din această cauză nu ar fi apăsat pe frână și a ciocnit un tramvai care se afla în față.

Știre în curs de actualizare

Te-ar putea interesa si Accident pe DN1, în Brașov. Cine este victima care a decedat

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta este rănită, în urma unui accident rutier produs joi dimineaţă pe DN 1 (E68) Braşov – Sibiu, în judeţul Braşov. La această oră, traficul este blocat în zona localităţii Beclean.

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, accidentul a avut loc între localităţile Dridif şi Beclean. Acolo, două autoturisme s-au ciocnit frontal.

În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost rănită. Reprezentanţii ISU au declarat că persoana decedată era încarcerată.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descărcare, unul de stins incendii cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi o maşină de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top