Connect with us

Știri

Nicoleta Luciu si Oana Roman au aterizat la ferma!

Se pare ca vedetele de la noi nu mai vor vile luxoase si concedii in tari exotice. Mai nou, celebritatile vor sa experimenteze viata la tara, motiv pentru care televiziunile o tin in ferme cu vedete.

Alte patru staruri vor incepe aventura la ferma, intr-un alt show tv, „Poftiti pe la noi!”, prezentat de Nea Marin. Prima editie din cel de-al doilea sezon va debuta luni, 11 mai, la Antena 1.

CITESTE SI: Uite cum aratau ESCA si DAN NEGRU pe bancile scolii!

Pepe, Liviu Varciu, Nicoleta Luciu si Oana Roman vor incerca sa arate ca nu doar veleitati de vedete, ci sunt in stare sa munceasca cot la cot cu oamenii de la tara.

„Au fost multe lucuri pe care le-am facut pentru prima data in aceasta emisiune. Am manat o turma de capre, am fost la fabrica de paine si am lucrat efectiv cu muncitoarele de acolo, am fost la o sera de salata si ceapa si am plivit, am construit un cuibar pentru gaini. Toate acestea au fost experiente noi”, a declarat Oana Roman.

Se pare ca nu toate aceste activitati i-au pus capac vedetei, ci…manatul caprelor! „A trebuit sa le manam in staul, erau multe, iar distanta destul de mare. A fost destul de complicat, dar cu ajutorul colegilor am reusit pana la urma si ne-am si amuzat”, a mai spus Oana Roman, conform celor de la Click!.

Nici pentru Nicoleta Luciu experienta nu a fost una prea usoara, aceasta declarand la un moment dat „Credeam ca la mine acasa se gateste mult.” Diva si-a at seama ce inseamna munca la bucatarie in momentul in care a mers sa gateasca pentru 30 de copii nevoiasi din cadrul Fundatiei Bucuria Ajutorului. „Am tocat la ceapa de ma uitam apoi crucis”, a marturisit frumoasa bruneta.

sursa foto antena1

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top