Connect with us
Ninsoarea afectează aprovizionarea supermarketurilor și a magazinelor mici situate în zona de sud-est a României.

Știri

Ninsorile afectează aprovizionarea supermarketurilor

Ninsorile afectează aprovizionarea supermarketurilor și a magazinelor mici situate în zona de sud-est a României. Cantitățile mari de zăpadă căzute în ultimele ore au blocat numeroase artere rutiere importante. Astfel, tirurile sau mașinile care aprovizionează supermarketurile se deplasează greu sau chiar deloc.

Ninsoarea afectează aprovizionarea supermarketurilor – magazinele „de colțul străzii” vor avea de suferit

Numeroși mari retaileri, dar și patronii de magazine mici s-au plâns de întârzieri în ceea ce privește aprovizionarea cu marfă. „În ultimele zile și în această dimineață s-au înregistrat mici întârzieri. Nu cred că va mai fi ok dacă ninsoarea va mai continua, dar am înţeles că ninsoarea se va opri până la prânz.”, a spus Directorul departamentului de marketing al Carrefour, Andreea Mihai.

Sorin Minea, preşedintele Romalimenta, a explicat că cele mai păgubite vor fi magazinele situate pe străzile adiacente unde accesul este foarte greu, mai ales pentru mașinile de dimensiuni medii sau mari. „Probleme sunt cu magazinele aflate pe străzile adiacente, deoarece maşinile cu marfă nu pot ajunge la ele. O parte din România este închisă, şi aceea are hipermarket-uri şi procesatori. Partea închisă nu participă, ceea ce înseamnă o pierdere pentru toată lumea.”, a conchis Minea.

Citește și: STAREA VREMII: Cod galben de ninsori abundente, actualizat. Ger și pe 12 ianuarie

Prognoza meteo anunță îmbunătățiri minore ale vremii în următoarele ore. Chiar și așa, totul va depinde de rapiditatea cu care drumarii vor reuși să elibereze zona carosabilă.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top