Connect with us
Noi amanunte despre avionul EgyptAir prabusit ieri in mare. ISIS ar fi revendicat atenatul

Știri

Noi amanunte despre avionul EgyptAir prabusit ieri in mare. ISIS ar fi revendicat atenatul

Avionul EgyptAir prabusit ieri in Marea Mediterana naste serioase semne de intrebare. Tragedia in care si-au pierdut viata 66 de persoane este invaluita in mister total. Agentia de presa franceza scrie ca ISIS ar fi revendicat atenatul, citand-o pe Hillary Clinton care a declarat ca este vorba cel mai probabil despre un act terorist.

UPDATE 13:24 – Armata egipteana sustine ca a gasit resturile avionului prabusit, la 290 de kilometri distanta de orasul Alexandria.

La 30 de ore de la prabusirea avionului care efectua cursa Paris-Cairo, apar si primele detalii cutremuratoare despre cauza nefericitului eveniment.

Surse islamiste citate de Centrul European pentru Studii Strategice (ESISC) vorbesc despre un pasager irakian care ar fi declansat explozia in urma careia au murit 66 de oameni. La bordul aeronavei se aflau, printre alti pasageri, doi cetateni de origine irakiana.

VEZI AICI TOATE DETALIILE PRABUSIRII AVIONULUI EGYPTAIR

Viral. Imaginea anului 2016! Ce a facut acest barbat in timpul deturnarii avionului din Cipru

Clinton crede ca e un atentat, sefa diplomatiei franceze inca analizeaza

‘Se pare că este vorba de un act de terorism’, a declarat Hillary Clinton pentru postul american de stiri CNN. Sefa diplomatiei franceze, in schimb, sustine ca inca nu este sigura cauza producerii tragediei aviatice de ieri: „Sunt examinate toate ipotezele, insa niciuna nu este privilegiata, deoarece nu avem absolut niciun indiciu privind cauzele”, a declarat Jean-Marc Ayrault la postul de televiziune France 2.

Printre pasagerii care si-au pierdut ieri viata in avion se numarau un copil si doi bebelusi. Majoritatea calatorilor erau egipteni, urmati numeric de cetateni francezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top