Connect with us
Noi detalii despre accidentul în care a murit Anca Pop. Ce spune sora cântăreței

Știri

Noi detalii despre accidentul în care a murit Anca Pop. Ce spune sora cântăreței

Cântăreața Anca Pop a murit la doar 34 după un accident grav. Acum, încep să iasă la iveală mai multe detalii despre modul cum s-a produs tragedia.

Într-o zonă fără parapete de protecţie, maşina în care se afla cântăreaţă Anca Pop, o colaboratoare a lui Goran Bregovici, a ieşit de pe şosea şi a plonjat în Dunăre. Tânăra a murit la 34 de ani, pe acelaşi drum unde, în împrejurări asemănătoare, a pierit o familie cu doi copii.

O patrulă de la poliţia de frontieră a găsit maşina artistei la aproape 24 de ore de la accident.

Trei scafandri – ajutaţi de militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă – au găsit în interiorul autoturismului, trupul cântăreţei Anca Pop.

Anca plecase din Orşova, sâmbătă seara şi mergea acasă, la părinţi – în Moldova Nouă.

În zona viaductului Sviniţa, pe drumul naţional 57, pe o porţiune de şosea pe care se circulă în condiţii de iarnă, tânăra n-a mai controlat maşina.

Autoturismul a început să joace pe carosabil şi pentru că acolo drumul nu este protejat cu parapete – a plonjat în fluviul adânc şi extrem de rece.

“Drumul în cauză este extrem de periculos. Şoseaua cu o singură bandă pe sens merge paralel cu Dunărea şi deşi ar fi trebuit să fie mărginită de parapete – elementele de protecţie lipsesc în multe zone”, a declarat pentru Știrile Pro TV, Corina Moraru, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră.

Cunoscută cu numele de scenă “Shamanca”, Anca Pop era un artist controversat. A colaborat cu Goran Bregovici, pentru care a compus două piese dar pozase şi într-o revistă pentru adulţi. Ea s-a declarat lesbiană și a afirmat că are o relație cu o altă tânără.

Ce spune sora cântăreței Anca Pop despre o eventuală sinucidere

O anchetă cu privire la circumstanțele accidentului este în plină desfășurare, iar ipoteza sinuciderii nu a fost abandonată. Cu toate acestea, șansele ca această ipoteză să fie adevărate sunt minime, după cum spune sora acesteia.

„Anca spunea: ‘Cel mai important lucru e să mori corect’. Da, şi să trăieşti corect, dar se pare că cel mai important e totuşi să mori corect.” 
Ea a fost o fiinţă evoluată. Extrem de evoluată.

Şi stiu că este foarte bine acolo unde este acum. Televiziunile m-au sunat încontinuu în aceste zile. Toti vor declaraţii, vor să intru în direct etc. Sunt o mulţime de speculaţii!

Vă pot asigura de un singur lucru: ANCA NU S-A SINUCIS! Dacă voia să se sinucidă, o facea altfel! Anca venea acasă, încărcată cu bagaje, cu saci de haine pe care să le dăruiască.

Era încântată să participe săptămâna aceasta la serbarea fiicei mele Eva! Era fericită să vină acasă! 

Apreciez din suflet mesajele voastre!

Nu pot răspunde la fiecare, citesc şi plâng. Asta este tot ce pot face în momentul acesta. (…) Am hotărat să o înmormântăm la cimitirul din Sviniţa.

Înmormântarea va avea loc maine, joi 20 decembrie, în jurul orei 12″, a precizat Tina, sora Ancăi Pop.

„Ai fost o nebună! Te iubesc și te voi iubi mereu, frumoasa mea! Ai trăit cât un om într-o mie de vieţi!”, a mai scris ea, după ce a aflat că sora ei a murit.

Citește și: Sibiu: Accident în Boița. Planul roșu de intervenție a fost activat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top