Connect with us
Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară: cum se purta soțul ei cu ea când nu îl vedea nimeni

Știri

Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară: cum se purta soțul ei cu ea când nu îl vedea nimeni

Soprana Maria Macsim Nicoară se chinuie să trăiască pe patul de spital. A fost dusă la spital duminică seara după ce soacra sa a apelat numărul 112. Se pare că deși autoritățile nu l-au acuzat pe soțul acesteia pentru accidentul său, de fapt ies la iveală detalii care contrazic declarațiile acestuia. Acesta a declarat că femeia a căzut pe scări datorită consumului de băuturi alcoolice.

Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară: cum se purta soțul ei cu ea când nu îl vedea nimeni

Deși în primă fază soțul a fost doar citat ca martor, în prezent acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Codrin Nicoară a devenit suspect principal.

Chiar dacă soprana nu a vorbit deschis despre problemele sale, colegii din cadrul Operei Naționale Române Iași – ONRI și apropiații au simțit că trece printr-o perioadă dificilă.

Incidentul produs la finalul săptămânii trecute alimentează zvonurile conform căreia soprana dorea să pună capăt căsniciei sale. Un reprezentant al instituției care a dorit să rămână anonim a declarat că relațiile dintre cei doi erau tensionate.

Diferența de vârstă era unul dintre motive pentru neînțelegerile lor. Viața sopranei se pare că ar fi fost mai dramatică decât ce interpreta pe scenă cu mare succes.

Deși de-a lungul timpului a îndurat multe violențe, Maria Macsim Nicoară, depunea mari eforturi să păstreze aparanțele. Soțul său avea o reputație bună și era unul dintre cele mai cunoscuți și apreciați pianiști. Au existat și momente în care soția și-a susținut soțul din punct de vedere financiar.

„O ştiu pe Maria, nu chiar de la început, dar o ştiu foarte bine. Este un artist extrem de muncitor, care niciodată nu a lipsit pe scena Operei Iaşi, pe faţa căruia din viaţa sa prea puţin s-a văzut. Nu pe scenă, ci mai mult între noi.

Ştiu că în spatele cortinei ei se afla o dramă. Căsnicia nu era tocmai cea mai fericită, existau conflicte, conflicte dure, pe care însă doar prietenii apropiaţi le ştiau. Maria ştia să-şi acopere casa. Ce a fost acolo, în seara aceea, numai ea poate şti. El consuma alcool, şi ea era persoana care îl întreţinea financiar,” a declarat persoana anonimă pentru Ziarul de Iași.

Acest incident a scos la iveală detalii despre trecutul lui Codrin Nicoară. Deși a absolvit cursurile Universității de Arte George Enescu, mai târziu a fost exmatriculat de la doctorat, rămânând doar profesor asociat. Acest eveniment l-a marcat profund și l-a determinat să își arate latura întunecată.

„De şapte ani s-a chinuit să-şi ia doctoratul la Universitate (n.r.: UAGE). În urmă cu trei ani a fost dat afară, ca şi carte de muncă. Doctoratul său l-a ţinut aşa şapte ani. Nu s-a înţeles cu îndrumătorului, l-a schimbat, l-a schimbat şi pe următorul…

Nu ştiu ce a fost zilele astea. Ştiu că el era extrem de ataşat de mama sa, şi din păcate, violent cu Maria,” a menționat persoana anonimă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top