Connect with us
Proteste în Piața Victoriei! Legile justiției au fost modificate și au scos lumea în stradă

Știri

Noi proteste de amploare anunțate în weekend. Manifestanții vor un „maraton al democraţiei” şi un „tricolor uman”

Noi proteste de amploare sunt anunțate în acest weekend, în Piața Victoriei din București. Manifestanții vor „să alerge paşnic” în jurul Pieţei Victoriei, purtând drapeluri, şi să facă un tricolor uman în faţa Guvernului. Duminică, manifestanţii vor „să facă istorie”, prin numărul mare de participanţi.

Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, sâmbătă, 11.02.2017, în Piaţa Victoriei este programat un „maraton al democraţiei”.  Începând cu ora 15.00 manifestanţii ar urma să alerge, purtând drapeluri, pe trotuarele din jurul Guvernului, pe bulevardul Aviatorilor şi pe Kiseleff. Aceștia vor să încercuiască Piața Victoriei de 21 de ori.

„După 10 zile maraton de proteste trebuie să le arătăm că nu renunţăm la această cursă a bunului-simţ, a eliberării şi a unei Românii mai bune. Sperăm ca la finalul maratonului să putem aduce vestea victoriei, să ne atingem scopul”, se arată pe pagina evenimentului.

Protestul va continua apoi în fața Guvernului.

Proteste de amploare sâmbătă și duminică, în Piața Victoriei

Pentru duminică, manifestanții au pregătit „Operaţiunea tricolorul”. Aceștia își doresc ca la ora 21.00 să formeze un tricolor uman în faţa Guvernului cu ajutorul materialelor sau hârtiilor de culoare roşie, galbenă şi albastră. În această zi se dorește și atingerea unui nou număr record de participanți.

Tedy Ursuleanu, victimă a incendiului din Colectiv, şi-a anunţat şi ea prezenţa la protestul de duminică. Ea a anunțat că în acest fel doreşte să îşi sărbătorească ziua de naştere „alături de oamenii care luptă pentru democraţie, unul dintre cele mai aprige strigăte anticorupţie”.

Citește și: Dragnea acuză existența unor „infiltrați” în PSD. Ce spune despre proteste

„Eu însămi sunt o dovadă vie a unui sistem corupt, supravieţuind cu arsuri de gradele 2B şi 3 într-un procent de 45% din suprafaţa corporală, arsuri la nivelul căilor respiratorii, septicemie din cauza infecţiilor, o lună şi jumătate în comă indusă şi şase degete amputate.

După evenimentul nefericit care a avut loc pe data de 30 octombrie 2015, incendiul ce a răpus 64 de oameni nevinovaţi şi a mutilat alte peste 150 de persoane (o parte spitalizată şi la ora actuală), am decis să fac tot ce îmi stă în putinţă să demasc şi să combat actele corupţiei!

Pentru că nu mor «sataniştii» când vor politicienii, voi lupta până la ultima suflare!”, a scris Tedy Ursuleanu pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top