Connect with us

Știri

UPDATE. Noi proteste în Piaţa Victoriei! ”SOLIDARITATE! Hai în stradă! ”

UPDATE. Peste 6.000 de manifestanţi, din Sibiu, Timişoara, Cluj şi Braşov protestează duminică seara, în stradă, împotriva Guvernului şi a modificărilor Codului de procedură penală.

UPDATE. Piaţa Victoriei, blocată de protestatari

Protestatarii au blocat în această seară intrarea în Piaţa Victoriei, dinspre Bdul Kiseleff şi cea dinspre Bd. Aviatorilor.

Aproximativ 3.000 de manifestanţi s-au adunat în faţa Guvernului, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de actuala guvernare, după ce mai multe organizaţii civice au anunţat organizarea evenimentului ”Cod roşu de OUG”, pe Facebook.

La faţa locului se află jandarmi.

Noi proteste în Piața Victoriei se defășoară chiar acum!

Klaus Iohannis, despre o eventuală OUG: Mare grijă, societatea civilă trebuie să fie alertă. Să protestăm!

„SOLIDARITATE! Hai în stradă! Aceiaşi actori, acelaşi tupeu de borfaş!

Dupa 600.000 de oameni în stradă în 2017 şi alte zeci şi sute de mii ieşiţi anul acesta, dublul infractor doreşte să reînvie fatidica OUG 13.

Ce vrea Dragnea acum: Impunerea unui prag de 200.000 de euro şi scăderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cât este în prezent, la 1 – 5 ani.

Codul Penal va intra în dezbaterea comisiei speciale condusă de nimeni altul decât obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonanţei de Urgenţă 13″, scriu organizatorii, pe pagina evenimentului.

Proteste similare sunt anunţate în multe locuri din ţară, printre care Sibiu, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov şi Piteşti.

Românii au ieșit, şi aseară, cu miile în stradă, să apere democrația. Sunt nemulțumiți de planurile PSD de a da asaltul final asupra justiției și au manifestat împotriva coaliției PSD-ALDE și a unei noi „ordonanţe 13” privind codurile penale.

În ce orașe se mai protestează

La București au fost 4.000 de manifestanți, dar s-a protestat și la Sibiu, Cluj și Pitești.

Proteste în Piața Victoriei şi în ţară. Românii apără democraţia în stradă: „România, trezeşte-te!”

România, în fierbere! Un protest intitulat „Cod roşu de OUG” este anunţat, pentru această seară, în Piaţa Victoriei. Peste 5.000 de persoane s-au arătat deja interesate de evenimentul care a fost creat pe Facebook. De altfel, proteste au fost anunţate şi în marile oraşe din ţară.

Citește și: Proteste în Piața Victoriei. Scrisoare către jandarmi!” Sunt convins că şi dvs…”

În cadrul evenimentului „Cod roşu de OUG” creat pe Facebook, peste 5.000 de persoane s-au arătat interesate şi aproape 3.000 au precizat că vor participa.

În jur de 1.300 de persoane s-au strâns deja în Piaţa Victoriei, din Capitală, şi în împrejurimi, în zonele cu umbră, mulţi având cu ei şi copii.

Aceştia scandează „Demisia!”, „PSD, ciuma roşie!” şi „„Nu vrem să fim conduşi de hoţi!”. Relatează cei de la realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top