Connect with us

Știri

Noi proteste în Piața Victoriei din București împotriva intenției de grațiere a faptelor de corupție

Noi proteste în Piața Victoriei în această seară,  împotriva legii graţierii şi amendamentelor pro corupţie.

Câteva sute de oameni se află acum în faţa Guvernului, iar altele sunt pe drum spre Piața Victoriei. Printre ei, se află și unul dintre cei mai mari contestatari ai actualei puteri se află în Piaţă Tudor Chirilă.

Vedeta Pro TV, Tudor Chirilă, a transmis şi un mesaj live pe facebook după ce a ajuns la proteste. Cântăreţul speră să se strângă cât mai multă lume, deşi vremea nu e deloc prietenoasă.

„Salut! Am venit şi eu la protestul anunţat pe facebook împotriva graţierii corupţilor care, se pare, că se pregăteşte în continuare în Parlamentul care cică reprezintă poporul român. Se pare că lumea e speriată de ploaie. Nu suntem mulţi, dar ştiţi ceva? Mâine dacă lucrurile vor lua o turnură greşită, eu o să fiu împăcat că am venit să îmi exprim părerea în privinţa graţierii corupţilor şi a penalilor. Cred că e important să fii împăcat cu tine în viaţă. Nici nu plouă foarte tare. În februarie vremea era chiar mai nasoală”, a transmis Chirilă.

Potrivit digi24.ro, protestatarii au fost sfătuiți să circule numai pe trotuar, în drumul către Piața Victoriei. Pentru că numărul protestatarilor nu este unul prea mare, nu au fost lăsați să circule pe carosabil.

Articole pe aceeași temă:

Polițiștii protestează în fața sediului MAI. În traficul din centrul Capitalei sunt impuse restricții

Noi proteste în toată țara, anunțate pentru duminică

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top