Connect with us
Nu s-a spalat pe cap timp de 30 de zile. Iata rezultatul experimentului!

Știri

Nu s-a spalat pe cap timp de 30 de zile. Iata rezultatul experimentului!

O tanara din Italia nu s-a spalat pe cap timp de 30 de zile. Uite ce s-a intamplat!

O tanara din Italia a ales sa nu se spele pe cap timp de 30 de zile, enervata fiind de faptul ca parul ei este foarte gras si trebuie sa il spele in fiecare zi pentru ca el sa arate in regula.

Tanara sustine ca prima saptamana a fost groaznica. Parul era foarte gras si atragea tot mai multa murdarie. Ba chiar isi schimbase culoarea, care devenise mult mai inchisa. Cu fiecare zi ce trecerea parul arata tot mai rau si ea se simtea tot mai incomod, insa nu a vrut sa renunte la experimentul pe care si-l propusese. Pentru ca nu mai suporta starea podoabei sale capilare, tanara pe nume Margaret a ales sa se spele de cateva ori cu ceai de musetel. Desigur, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, insa mirosul persistent al parului disparuse.

UITE DE CE SE SUBTIAZA PARUL SI CUM EVITI ASTA!

Scopul lui Margaret era acela de a ajunge intr-un stadiu in care nu mai este necesar sa foloseasca samponul, insa din pacate parul ei arata din ce in ce mai rau. Dupa aproximativ 30 de zile ea a decis ca este momentul sa se spele pe cap, insa cu un amestec inedit. Tanara a amestecat bicarbonat de sodiu si apa intr-o proportie de 3:1. Mare i-a fost surpriza sa vada ca parul ei s-a curatat complet, nu mai avea miros neplacut si arata chiar foarte bine.

Poate nu va vine sa credeti, insa bicarbonatul de sodiu poate face minuni pentru parul dumneavoastra. Acesta curata in profunzime si reda firului de par stralucirea. Secretul este sa va clatiti foarte bine pe cap. Incercati acest amestec data viitoare si nu o sa va para rau!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top