Connect with us
O casă a explodat din cauza unor scăpări de gaze de la o butelie

Știri

O casă a explodat din cauza unor scăpări de gaze de la o butelie

Un bărbat a fost rănit după ce o butelie a explodat într-o casă din comuna gorjeană Bengeşti Cioca, victima fiind transportată la spital de către rude. Din primele informaţii, deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Gorj, explozia s-a produs într-o casă din comuna Bengeşti Ciocadia.

La locul exploziei a mers un echipaj al Gărzii de Intervenţie Novaci, care a constatat că deflagrația s-a produs în bucătăria unei case din cauza unor scăpări de gaze de la o butelie.

„Un bărbat a suferit arsuri pe faţă şi a fost transportat la Spitalul din Novaci de către rude, înaine ca echipajele să ajungă la faţa locului”, au declarat reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Gorj.

În bucătărie se mai aflau alte două butelii, acestea fiind scoase de pompierii militari.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar fluxul exploziei a provocat pagube semnificative locuinței.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top