Connect with us

Știri

O cunoscută cântăreață de muzică populară, bătută de cinci luptători MMA

O cunoscută cântăreață de muzică populară, bătută de cinci luptători MMA. Artista a fost lăasată inconştientă alaturi de soţul ei. Cei doi au fost duşi de urgenţă la spital.

Scene incredibile într-un local din Cluj. Cântăreața de muzică populară, Roberta Opre, și soțul ei, Ionuț Miclăuș, au ajuns la spital după ce au fost bătuți de cinci luptători de MMA.

Totul s-a întâmplat joi seară într-un pub din cadrul campusului studențesc Hașdeu

Potrivit sursei citate, cei doi au ieșit pentru câteva minute din local, iar când s-au întors, la masa lor se aflau cei cinci luptători MMA, printre care se aflau și frații Prian.

Deși ar fi încercat să le explice acestora că masa era rezervată, bărbații au început să îi amenințe pe cântăreață și pe soțul ei.

Până la scansal nu a mai fost decât un pas și imediat s-a ajuns și la violență fizică. Astfel, Roberta Opre s-a ales cu capul spart, după ce George Prian a lovit-o cu un pahar în cap.

Iar polițistul Tudor Prian i-a aplicat un pumn cântăreței și a lăsat-o inconștientă. De asemenea, soțul ei a suferit răni grave.

Citeşte şi Tentativă de OMOR la stația de metrou Politehnica. Agresorul este de negăsit

Tentativă de omor la stația de metrou Politehnica din Capitală. Un tânăr a fost înjunghiat în spate iar în acest caz Poliția a deschis dosar penal. Totul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Un bărbat de 26 de ani ar fi fost înjunghiat, joi seară, în jurul orei 19:00, lângă stația de metrou Politehnică, din Capitală. În acest caz a fost făcut dosar pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei agresiuni. Două echipaje SMURD s-au deplasat la locul incidentului, bărbatul fiind preluat de medici.

”În această seară, în jurul orei 19.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6 – zona Politehnică.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei competente care au demarat investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs agresiunea, cât şi pentru identificarea făptuitorului”, precizează într-un comunicat Poliția.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a fost înjunghiat în spate

Având în vedere diagnosticul tânărului, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Metrorex a precizat, într-un comunicat de presă, că ”incidentul nu a avut loc în incinta stației de metrou”.

Medicii de la Spitalul Universitar, acolo, unde a fost dus tânărul, spun că acesta a suferit o intervenție chirurgicală. Cadrele medicale spun că starea tânărului este stabilă.

Tânărul este angajat al Spitalului Universitar, fiind brancardier în cadrul unităţii medicale.

Polițiștii susțin că altercația în care a fost acesta implicat a avut loc în parcul Politehnicii. După ce a fost înjunghiat, tânărul s-a refugiat la metrou de unde a fost preluat de ehipajul SMURD.

Potrivit reprezentanților poliției a avut loc o altercație între două persoane iar una dintre acestea a înjunghiat-o pe cealaltă.

Reprezentanții ISU susțin că victima a fost preluată de pe peronul din stația de metrou Politehnica.

O persoană aflată în zonă a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a sosit la locul atacului, i-a oferit primul ajutor victimei și a transportat-o la spital. Din primele informații bărbatul a fost înjunghiat în zona coastelor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top