Connect with us
O femeie a căzut cu liftul într-un bloc din București! În ce stare se află

Știri

O femeie a căzut cu liftul într-un bloc din București! În ce stare se află

O femeie a căzut cu liftul trei etaje marți, într-un bloc din București. Incidentul a avut loc la un imobil de pe strada Mendeleev, din sectorul 1 al Capitalei.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00. Vecinii femeii au fost cei care au sunat la 112, după ce au fost alarmați de sunetul puternic produs de prăbușirea liftului și de strigătele de ajutor ale femeii.

Oamenii din bloc au sunat imediat la 112. Femeia a fost scoasă din puțul liftului de un echipaj de la SMURD, care i-a acordat primul ajutor la fața locului.

Salvatorii au găsit-o pe femeie conștientă.

Femeia a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca, iar acum se află într-o stare stabilă. Se pare că ea ar avea în jur de 50 de ani.

Conform informațiilor oferite de Digi 24, oamenii din bloc evitau liftul, pentru că știau că nu se află într-o condiție tocmai bună. Cablul ascensorului ar fi cedat în momentul în care femeia se afla în el.

În această cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să se stabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Citește și: Aimee Iacobescu a murit la 71 de ani. Cauza morții

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top