Connect with us
O femeie care a fost surprinsă aruncând o pisică pe domeniul public. Va fi amendată cu până la 2.000 de lei Citeşte întreaga ştire: O femeie care a fost surprinsă aruncând o pisică pe domeniul public. Va fi amendată cu până la 2.000 de lei

Știri

O femeie care a fost surprinsă aruncând o pisică pe domeniul public. Va fi amendată cu până la 2.000 de lei

O femeie din Ghiroda, județul Timiș, a fost surprinsă ieri aruncând o pisică de care voia să scape pe domeniul public. Respectiva a fost fotografiată de polițiștii locali în timp ce arunca animalul.

Femeia a fost abordată imediat de oamenii legii și va fi amendată pentru fapta sa. Ea va plăti între 500 și 2.000 de lei fiindcă a abandonat un animal pe domeniul public. Pisica a fost ridicată de oamenii legii și dusă la un cabinet veterinar.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Ghiroda s-a făcut un apel pentru adoptarea animalului. Pisicii i s-a găsit rapid un nou proprietar.

O femeie care a fost surprinsă aruncând o pisică pe domeniul public

O femeie care a fost surprinsă aruncând o pisică pe domeniul public

Anunțul Primăriei din Ghirona

Anunțul Primăriei Ghiroda

Anunțul Primăriei Ghiroda

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top