Connect with us
Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă. Cine este victima și ce le-a zis anchetatorilor

Știri

O femeie din Olt spune că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă

O femeie din Olt în vîrstă de 49 de ani susține că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă.

Femeia l-a reclamat pe Gheorghe Dincă la Poliția Caracal.

Ea este din localitatea Brâncoveni, o comună de lângă Caracal și susține că a fost în trecut victima criminalului care a terorizat România. Marți 13 august aceasta a depus o plângere la Poliția din Caracal reclamând că a fost violată și bătută crunt de Gheroghe Dincă.

Femeia se afla la începutul verii în casa lui Dincă pentru a-i face curățenie. Atunci s-a întâmplat nenorocirea. Surse din anchetă au confirmat înregistrarea plângerii la poliţie, precizând totodată că dosarul a fost declinat către DIICOT, conform Adevarul

Se pare că femeia din Brâncoveni a ajuns ieri și la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru a fi examinată. Aceasta este procedura legală în cazurile de viol.

Știre în curs de actualizare.

Gheorghe Dincă ar fi avut și alte victime

Gheroghe Dincă este principalul suspect de crimă în cazul fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Deși a mărturisit crimele, există suspiciuni că fetele nu ar fi moarte. Astăzi au loc noi percheziții în curtea criminalului Dincă. Anchetatorii fac curățenie și pregătesc terenul pentru a putea scana pământul.

Oamenii legii se folosesc de un excavator pentru a putea curăța cât de cât zona care arată dezastruos. Ei vor decide ulterior dacă până la urmă vor sparge sau nu gropile cimentate sau chiar pereții. Există voci care spun că ar putea fi victime zidite în pereți în casa lui Gheorghe Dincă.

Cazul crimelor din Caracal se complică, iar ancheta va fi una de lungă durată, deoarece anchetatorii au găsit nu mai puțin de cinci probe ADN, diferite de cele ale lui Gheorghe Dincă și a Alexandrei Măceșanu.

Citește și: Anunțul anchetatorilor despre probele ADN luate din casa lui Gheorghe Dincă. Ce s-a descoperit în locuința criminalului

Citește și: Ultima oră! Ce se întâmplă acum în curtea criminalului Dincă

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top