Connect with us

Știri

O placi sau o iubești? Cum îți dai seama

O placi sau o iubești? Cum îți dai seama

O plăcere de moment sau o iubire ca-n filme? Dacă nu faci diferența între un sentiment trecător și fiorii dragostei, urmează un articol care să te ajute să-ți dai seama.

Cu mențiunea că filmele sunt inspirate din viața reală, dar în realitate nu e ca în filme.

Vă vedeți doar pentru relații intime

Vrei să fie alături de tine doar atunci când ai nevoie de intimitate? Acesta s-ar putea să fie un semn că nu ea e aleasa. Dacă iubești o femeie, o vrei prezentă indiferent de context, fie că vrei să ieși în oraș sau ai nevoie să mergi la medic. Vrei să te afișezi cu ea, să îți fie drag să mergi cu ea la braț.

Totuși, e un semn bun dacă vrei să o impresionezi și încerci un tratament ejaculare precoce. Poate însemna că ea contează pentru tine. Sau, de fapt, nu vrei să faci impresie proastă? Oricare ar fi motivul, dacă nu simți nevoia să te afișezi prea mult sau deloc cu această femeie din viața ta, s-ar putea să fie doar o chestie de moment. Trateaz-o ca atare și discută direct cu persoana respectivă, ca să nu-și creeze alte așteptări.

E doar atracție fizică

Vei ști cu siguranță când e doar atracție fizică. Îi admiri formele, visezi să o cucerești, citești păreri Dragon Power ca să nu ai probleme. Dar, după ce ai cucerit-o, senzația nu mai e așa de puternică, nu? Înseamnă că știi deja care-i răspunsul.

Îți faci planuri de viitor cu ea

Te gândești destul de des la ea și face parte, la nivel mental, din planurile tale de viitor? Înseamnă că fiorii dragostei sunt acolo. Dacă și ea simte la fel, nu ezita. Discutați deschis și cădeți de acord asupra acestui fapt.

Aveți doar discuții superficiale

Un semn că doar o placi este veșnica discuție pe care o aveți. Despre vreme, despre job sau despre un film pe care l-ați văzut acum ceva timp. Nu simți nevoia să-i spui nimic legat de părinții tăi, copilăria ta, prietenii tăi, visurile și dorințele tale de viitor. Sau cum te simți referitor la legătura pe care o aveți.

Vrei să fie doar cu tine

Atunci când îți place de cineva, vrei să fie lângă tine 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Adică vrei ca tipa cu care ieși să fie doar lângă tine mereu. E semn clar că-ți place de ea, poate chiar că ești îndrăgostit. Însă, când te gândești pentru o secundă la o relație de lungă durată, parcă te cam sperie perspectiva. Rămâi doar la plăcere.

Trebuie să știi că iubirea este ceva complex, care se dezvoltă în timp. O scânteie de moment poate să te ducă spre îndrăgostire, dar după îndrăgostire, e de muncă. O relație cere angajament, siguranță, respect, încredere, atenție și empatie.

Dacă o dorești doar fizic pe femeia cu care te întâlnești, nu ai gândul de a te afișa cu ea nicăieri, iar planurile de viitor nu există, înseamnă că e doar ceva de moment care trece în câteva luni. Concentrează-te pe ce îți dorești cu adevărat și nu te da bătut până nu îți găsești aleasa.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top