Connect with us
O profesoară de istorie a fost concediată după ce s-a ascuns sub patul unei eleve de care ar fi fost „obsedată”

Știri

O profesoară de istorie a fost concediată după ce s-a ascuns sub patul unei eleve de care ar fi fost „obsedată”

O profesoară de istorie în vârstă de 35 de ani a fost concediată după ce a intrat în locuinţa unei eleve şi s-a ascuns sub patul acesteia.

Acuzata, Tamara A. Alvarez, în vârstă de 35 de ani, preda la Bronx High School for Writing and Communication Arts, transmite New York Post. Incidentul s-a petrecut în 2017, dar informaţiile au apărut acum în presă.

Femeia a avut o relaţie romantică cu o elevă. Descoperirea şocantă a fost făcută de prietenul mamei elevei, care se afla în spital.

După ce Alvarez a părăsit locuinţa, eleva a plecat împreună cu ea şi a refuzat să se întoarcă acasă. După ce mama victimei a depus plângere la şcoală, adolescenta s-a enervat. „Mamă, de ce faci asta? Are copii”, i-ar fi spus eleva mamei sale.

În timpul unei anchete s-a descoperit că Alvarez i-a trimis mesaje de 800 de ori minorei în perioada februarie – mai 2017. Avocatul Departamentului Educaţiei a declarat că profesoara era „obsedată” de eleva ei. Această afirmaţie a fost comtrazisă de avocatul acuzatei, care a spus că Alvarez nu făcea altceva decât să o ajute pe elevă, care trecea printr-o perioadă dificilă la şcoală.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top