Connect with us

Știri

O tânără a primit 1,25 milioane de dolari pentru că a fost nevoită să urineze într-o găleată

Pentru că a fost nevoită să urineze într-o găleată din spatele clasei, o elevă a primit despăgubiri în valoare de 1,25 milioane de dolari.

Din cauza regulilor stricte ale liceului în care era elevă, tinerei i s-a interzis să meargă la toaletă în timpul orelor de curs, profesoara oferindu-i în schimb o găleată. Întâmplarea a avut loc în 2012, pe când fata avea doar 14 ani și era elevă la liceul Patrick Henry din San Diego, California.

În urma incidentului, tânăra a depus plângere la tribunal și a cerut inițial o indemnizație de 25.000 de dolari. Procesul a fost finalizat abia săptămâna trecută, judecătorul hotărând ca această să primească 1,25 milioane de dolari.
Citește și: „Sunt alergică la soțul meu” – Drama unei femei care suferă de o boală rară

Profesoara a îndemnat-o să urineze într-o găleată

Potrivit plângerii, adolescenta care avea pe atunci 14 ani, nu a fost lăsată să meargă la toaletă în timpul unei ore de curs. Profesoara i-a sugerat să urineze într-o găleată dintr-un dulap și să arunce apoi conținutul într-o chiuvetă din clasă.

Întâmplarea a marcat-o profund pe tânără. Acest episod umilitor i-au atras jigniri și texte obscene din partea colegilor și au împins-o chiar spre o tentativă de sinucidere.

Citește și: Un hoț și-a uitat telefonul în mașina femeii pe care a jefuit-o. Aceasta i-a sunat mama…

„Acest lucru nu ar fi trebuit să i se întâmple niciodată unei fete de 14 ani”, a declarat pentru AFP avocatul său, Brian Watkins. Acesta a admis că este vorba de unul din dosarele sale „cele mai neobișnuite”.

Avocatul a precizat că tânăra este mulțumită de verdict și că face în continuare psihoterapie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top