Connect with us

Știri

O tânără care a câștigat un milion de lire, vrea să dea în judecată Loteria Briantică

În 2013, Jane Parks, o tânără din Marea Britanie, vrea să dea în judecată Loteria  Britanică pentru că banii „i-au distrus viața”.

La doar 17 ani, Jane Parks devenea cea mai tânără milionară din istoria concursului Euromillions, câștigând fabuloasa sumă de un milion de lire.

Patru ani mai târziu, tânăra este hotărâtă să dea în judecată Loteria Britanică pentru faptul că banii câștigați i-au adus mai mult rău decât bine. Ea consideră că un minor nu ar trebui lăsat să cumpere un bilet la loto deoarece un potențial câștig i-ar putea o oferi un set greșit de valori și o lipsă de scop în viata, relatează Metro.

„Uneori simt că acest câștig la loterie mi-a ruinat viața”, a spus Jane.

Citește și: S-a căsătorit cu un milionar bâtrân. După trei ani, a făcut o descoperire șocantă…

Adolescenta a cheltuit banii câștigați pe două implanturi mamare, două proprietăți imobiliare și un cățel Chihuahua. Înainte de a primii banii, tânăra lucra ca administrator pentru 8 lire pe oră și locuia cu mama sa într-un apartament al primăriei.

„Credeam că voi realiza de zece ori mai mult, dar am ajuns de zece ori mai rău. În multe zile îmi doresc să nu fi avut niciun ban. Îmi spun: viața mea ar fi fost mult mai ușoară dacă nu aș fi câștigat”, a mai declarat Jane.

Tânăra spune premiul de un milion de lire este un motiv de stres

„Oamenii se uită la mine și zic: mi-aș dori să am stilul ei de viață, mi-aș dori să am banii ei. Dar nu înțeleg nivelul de stres prin care trec. Am o grămadă de lucruri materiale, dar în afară de asta viața mea este goală. Care este scopul vieții mele?” s-a întrebat descumpănită fata.

Jane a fost de curând prinsă conducând sub influența alcoolului. Ea a pledat nevinovata, iar un proces urmează sa aibă loc luna viitoare.

Persoana care conducea Loteria Britanică în momentul în care Jane a câștigat premiul, i-a asigurat tinerei un administrator financiar care să o ajute să managerieze banii.

Citește și: Transformarea miraculoasă a unui om al străzii, dependent de droguri, în milionar

„Mă blocam în fața acestui economist care îmi vorbea de fonduri de investiții. Habar nu aveam ce înseamnă” a declarat Jane.

Un reprezentant al loteriei a declarat că a încercat să o ajute pe adolescentă la acel moment, însă este la latitudinea fiecărui câștigător dacă acceptă sau nu banii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top