Connect with us

Știri

Oana Zavoranu, COPLESITA de moartea mamei! A fost retinuta de autoritati in PLINA STRADA!

Oana Zavoranu i-a bagat in sperieti aseara pe apropiati. Este evident ca necazurile din ultima perioada si drumurile pe care le face prin platourile de televiziune pentru a da mereu explicatii au coplesit-o. Cu toate ca incearca sa para cat mai puternica, Oana Zavoranu a obosit sa mai vorbeasca despre mama sa, care nu mai este.

Aceasta a fost oprita aseara de politistii rutieri, exact in momentul in care vedeta se grabea sa ajunga in emisiunea lui Dan Capatos, „Un show pacatos”. Oana a ajuns in cele din urma in platoul de televiziune. Dan Capatos se temea ca vedeta a fost retinuta de politistii rutieri pentru mai mult timp, crezand ca motivul pentru care a fost trasa pe dreapta este viteza cu care a condus.

CITESTE SI: ZI CRUNTA PENTRU ADI MINUNE! CU UN PAS IN PUSCARIE
„Acum parchez. Legal. Poliţia întotdeauna a ţinut cu mine, pentru că întotdeauna am mers regulamentar. Nu mă reţine nimeni, ajung acum la tine în platou. Sunt dezbrăcată, uite, mă dezbracă o fantomă”, a declarat Oana Zavoranu imediat ce a ajuns in platoul emisiunii, conform spynews.ro.

Oana Zavoranu a dezvaluit zilele trecute ca mama ei nu era deloc o femeie religioasa, punand capat scandalului cu Biserica Ortodoxa Romana legat de slujba de inmormantare. Mai mult, vedeta a dezvaluit ca Marioara nu a fost casatorita niciodata din punct de vedere religios pentru ca nu ii suporta pe preoti.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top