Connect with us

Știri

Oana Zavoranu e convinsa ca motanul Marty a murit din cauza Marioarei!

Exclusiv! Oana Zavoranu e convinsa ca motanul Marty a murit din cauza Marioarei! „Ea mi l-a luat. Stiu foarte clar ce zic. A murit pe 17 cand s-a nascut si a murit maica-mea. Acum, Marty e langa tata. I se va face cel mai frumos loc de veci! L-am ingropat deja ca muream daca il tineam sa il vad. Ea mi l-a luat!”

Bruneta sustine ca vinovata este Marioara, care a vrut astfel sa ii mai dea o lovitura si sa se razbune, luandu-i ce are mai scump pe lume. Intr-o declaratie pentru WOWbiz.ro, diva a marturisit ca nu i se pare intamplator faptul ca Marty, motanul pe care il avea de 18 ani, de cand acesta era pui, a murit din cauza mamei sale. „Ea mi l-a luat. Stiu foarte clar ce zic. A murit pe 17 cand s-a nascut si a murit maica-mea. Acum, Marty e langa tata. I se va face cel mai frumos loc de veci! L-am ingropat deja ca muream daca il tineam sa il vad. Ea mi l-a luat!„,  ne-a declarat Zavo.

Intarind faptul ca nu crede intr-o coincidenta de data si ca este sigura ca nimic nu este intamplator, actrita a postat pe pagina sa de socializare concluzile la care a ajuns dupa ce a analizat cele intamplate si a pus totul cap la cap.

„Nu e intamplator ca a murit pe 17…ziua blestemata a unei individe care m-a urat, m-a furat si mi-a recunoscut pe fata ultima oara cand am picat in plasa si am crezut ca vrea sa ma ia in brate la spital’DA, L-AM LASAT PE TAC-TU SA MOARA IN SPITALUL ASTA ( Fundeni)….Marty a fost nascut pe 15 Martie in aceeasi zi cu tata si l-a urat tot timpul numindu-l ‘mata’ cand stia ca acest sufletel era sufletul meu,inima mea si respiratia mea,asa cum era tata!

Mi l-a luat nu intamplator tot pe 17, ca sa se mai razbune din ‘inchisoarea demonilor’, unde spun specialistii si la tv si in presa ca ii este sufletul BLESTEMAT…

Citeste mai mult pe wowbiz.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top