Connect with us

Știri

Oana Zavoranu o ataca in direct pe Simona Gherghe: „Dar care razboi, femeie? Ce razboi vezi tu, femeie?”

Oana Zavoranu a atacat-o in direct pe realizatoarea emisiunii Acces Direct, Simona Gherghe, care a rugat-o sa se opreasca cu circul grotesc pe care il face in casa mamei sale, culmea, la solicitarea Antenei 1, potrivit declaratiilor Oanei Zavoranu.

Simona Gherghe a intrebat-o pe Oana ce rost are acest razboi, avand in vedere ca mama acesteia este deja moarta, iar vedeta i-a raspuns extrem de acid: „Dar care razboi, femeie?”. In acel moment, Simona Gherghe a rugat-o sa vorbeasca frumos, iar Oana a insistat: „Ce razboi vezi tu, femeie? Tu vezi razboaie peste tot”.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU, SHOW INCREDIBIL IN CASA MAMEI SALE MOARTE

Oana Zavoranu a vorbit si despre fratele vitreg al Marioarei Zavoranu: „Am vorbit de Gigicu pentru ca am inteles ca la un alt post de televiziune s-a apucat sa dea declaratii ca stie el ca mama va fi depusa la nu stiu ce capela in timp ce singura persoana indreptatita sa discute in aceste momente sunt eu. El poate cel mult sa se duca acasa si daca a iubit-o cu adevarat pe sora lui nu pentru miile de euro sa o planga sa o regrete si atat”, a spus Oana la Acces Direct.

„Mama n-a murit din cauza mea. O sa ma gandesc unde o duc. La ultima intalnire mama m-a rugat sa intru in pamant, dar uite ca a intrat ea in ziua Tamaduirii, in Saptamana Luminata”, a spus Oana fara pic de regrete.

Oana a declarat, de asemenea, ca este „luminata”, ca sufletul ei nu este incarcat cu nimic rau, ca nu a furat si nu le-a facut nimic rau celor din jur.

Sursa foto: Captura Antena 1

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top