Connect with us
Rețetă naturistă vaccin antigripal Olivia Steer

Știri

Olivia Steer rețetă de vaccin antigripal natural – „Se ia înainte de masă”

Olivia Steer a găsit soluția pentru a ne feri de epidemia de gripă. Celebră pentru pozițiile sale împotriva vaccinului antigripal, recomandat de medici și specialiști, Olivia a creat o reteță de vaccin antigripal ce poate fi făcută acasă.

Soția lui Andi Moisescu consideră că „propaganda” facută de medici și Ministerul Sănătații este doar pentru a încasa niște comisioane de la producătorii vaccinului. De asemenea vedeta consideră  ca, dacă reteța este luată cu sfințenie, aceasta te va ține departe de gripă, dar și de „comisioanele din noile achiziții” de vaccin antigripal.

„Am găsit pe un site cu trafic greu reteta naturistă a VACCINULUI ANTIGRIPAL. Rog nu-l faceți acasă, dacă nu vreți să se supere Tanti Pintea și Nenea Cercel. Că nu le mai iese epidemia, nici macar pe hîrtie. Și apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziții de vaccinuri. Și asta nu e frumos deloc!, scris Olivia Ster.

Olivia Steer, rețetă naturistă de vaccin antigripal

Este important de menționat ca Steer este împotriva oricărui vaccin medicinal și că această reteță nu poate garanta riscul de infectare cu virusul gripal.

  • 1/4 cana usturoi pisat
  • 1/4 cana ceapă tocată
  • 1/4 cană ardei iute tocat
  • 1/4 cană ghimbir ras
  • 3 linguri de hrean ras
  • 1 lingura cuișoare pisate
  • 750 ml oțet organic de mere
  • Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri

Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masă”.

Vaccinul antigripal efecte

Conform studiilor 75% din persoanele care se vaccinează nu contactează virusul gripal. Efectele adeverse ale vaccinului sunt specificate în prospectul acestuia. Campania anti-vaccin gripal sau orice alt vaccin face parte dintr-o serie de persoane care consideră ca vaccinul îmbolnăvește copii.

Olivia Steer nu recomandă niciun vaccin. Vedeta a creat un adevărat scandal în timpul epidemiei de rujeolă.

Olivia Steer vaccin antigripa rețetă naturistă

Mesajul Oliviei Steer. Rețetă de vaccin antigripal naturistă

De asemenea Olivia Steer a declarat în urmă cu ceva timp ca se ține departe de orice vaccin. Aceasta chiar a acuzat în timpul epidemiei de gripă că mor copiii din cauza vaccinului. Atunci mai mulți medici, printre care și Monica Pop și chiar președintele Iohannis au promovat ideea vaccinări.

Epidemia de gripă din 2019 a luat deja 69 de vieți. Niciuna din persoanele decedate nu avea vaccinul antigripal făcut.

Mituri despre vaccinul antigripal

Vaccinul antigripal mă va îmbolnăvi de gripă

Probabil acesta este cel mai frecvent mit si, de altfel, cel mai persistent. Insa este imposibil sa faci gripa de la vaccin deoarece acesta contine virus inactivat care nu poate cauza boala. Producatorii de vaccin antigripal omoara virusul in cadrul procesului de manufacturare si se fac o serie de teste care sa certifice siguranta vaccinului.

Mi-am făcut vaccinul antigripal anul trecut, prin urmare nu trebuie să mă mai vaccinez

Nivelul de imunitate al organismului ca urmare a vaccinarii din sezonul anterior descreste pe masura trecerii timpului. De asemenea, virusul gripal se modifica in fiecare an. Astfel, este posibil sa nu fii complet protejat in acest sezon. Trebuie sa-ti faci vaccinul in fiecare an pentru a te proteja impotriva celor trei tipuri de virusuri pe care specialistii le-au recomandat ca fiind cel mai probabil sa circule in acest sezon.

Prospectul vaccinului antigripal poate fi găsit aici.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    2019-02-07T21:06:09+02:00 at 21:06

    Mai doamna Ster , eu locuiesc de 18 ani in Spania . Aici toate persoanele de peste 60 de ani beneficiază de vaccin antigripal gratuit prin sistemul de sănătate . Dacă era nociv nu se făcea. Aici la 80 de ani se numește calești la a doua tinerețe . Dacă eu as lua rețeta propusă de dumneavoastră as fi mort in doua ore . Șansa ar fi sa ajung la spital ca să-mi facă spălături stomacale. Dinu ster dacă suporta asta , îl compătimesc . Marele actor Pintea a murit cu zile fiind convins de soția sa ca îl face ea bine cu bioenergia mâinilor sale . Aplicați asta pe familia dumneavoastră , dați copiilor oțet, usturoi și ardei usturat și sa vedem cum se simt. Va admiram Frumusețea ca prezentatoare dar acum sunt profund dezamăgit de prostia din creier . Credeam ca sunteți mai mult decât o cititoare de prompter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top