Connect with us
Om al strazii umilit de angajatii de la salubrizare

Știri

Om al strazii umilit de angajatii de la salubrizare I VIDEO REVOLTATOR

A fi om e lucru mare. Aceasta maxima romaneasca nu se regaseste in vocabularul personajelor din imagini, care recent au aratat un exemplu de lipsa crasa de omenie. S-a intamplat joi pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Actorii principali: angajatii unei firme de salubrizare si un presupus om al strazii.

Fara sa arate nici macar o urma de respect la adresa omului care se afla in fata lor, barbatii din imagini au incercat si au si reusit sa ii faca viata grea amaratului care a avut nesansa sa ii intalneasca. Asta nu este tot. Brutele au crezut ca este amuzant sa il bruscheze putin pe cel care ii ruga sa i se inapoieze actele pe care tot ei le aruncasera printre resturi, fara sa le pese.

Considerand ca in fata lor se afla un om care nu merita prea multa atentie din partea lor, respectivii angajati si-au vazut linistiti de treburile lor, sfidand rugamintile celui care voia doar sa isi recupereze actele din gunoi. Fel si fel de pretexte au fost folosite de gunoieri pentru a nu-i permite amaratului sa isi recupereze buletinul.

Citeste si: Gestul emotionant al lui om al strazii a devenit viral pe internet

Gestul emotionant al unui sofer de autobuz, care a facut inconjurul lumii: „A fost cel mai uimitor lucru pe care l-am vazut!”

In cele din urma, asa cum se vede si in imagini, presupusul om al strazii a reusit sa se catare in camion, dar nici atunci nu a avut parte de liniste. Dupa ce unul dintre gunoieri l-a impins mai mult din sila decat din dorinta de a-l ajuta, acesta s-a apucat sa-si caute actele printre gramezile de resturi menajere. Ca si cum acolo nu se afla un om care scormonea dupa plasa in care avea documentele de identitate, cei de la salubrizare au continuat sa arunce obiecte in camion. Acestea il puteau rani pe cel aflat in camion, dar cui sa-i pese?…

Scenele pe care le puteti viziona au fost filmate de un cititor care le-a trimis catre redactia jurnalistilor de la Ora de Sibiu. ”Acest om a fost agresat de catre cei de la salubritate pentru ca ar fi facut mizerie, dar de fapt el statea la umbra. Acesti indivizi i-au luat plasele cu acte si le-au aruncat in masina dupa care trageau de el insistent ca sa nu le poata recupera. Mai mult l-au impins in masina de gunoi”, a transmis cetateanul care a surprins imaginile revoltatoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top