Connect with us
Omul de aDOLIU în lumea cinematografiei! A fost găsit mort în locuinţa safaceri Ionel Maftei, patron al firmei Metalbac&Farbe, a murit la vârsta de 56 de ani, în Franța.

Știri

După Vasile Turcu, un alt MILIONAR român A MURIT! Decesul său tocmai a fost anunțat

Omul de afaceri Ionel Maftei, patronul Metalbac&Farbe, a murit la vârsta de 56 de ani, în Franța. Născut pe 15 septembrie 1961, el a fost unul dintre cei mai influenți afaceriști din zona Bacăului.

În urmă cu câțiva ani, el a fost inclus în Top 300 cei mai bogați oameni de afaceri din România al revistei Capital, înregistrând o avere de 5-6 milioane de euro.

El a înființat compania Metalbac&Farbe în 1995, iar de atunci aceasta s-a consacrat pe piața de vopsele, emailuri, grunduri, lacuri, diluanți și materiale pentru marcaje rutiere orizontale.

Cauza decesului omului de afaceri nu a fost făcută publică. Trupul neînsufleţit al omului de afaceri urmează să fie adus în ţară şi depus la Biserica „Sf. Gheorghe”, din municipiul Bacău.

Trupul neînsufleţit al omului de afaceri urmează să fie adus în ţară şi depus la Biserica „Sf. Gheorghe”, din municipiul Bacău.

Ionel Maftei

Ionel Maftei

Articole similare

Doliu in muzica populara. Decesul său tocmai a fost anunțat

De ce a murit Vasile Turcu! Dezvăluiri tulburătoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top