Connect with us

Știri

Ce l-a determinat pe Vasile Turcu să se sinucidă. Dezvăluirile apropiaților

Din momentul în care veste sinuciderii lui Vasile Turcu a apărut în presă, toată lumea s-a întrebat ce anume l-a determinat pe fostul acționar dinamovist să recurgă la un asemenea gest. Ipoteza care a apărut cel mai a legat tentativa de sinucidere de anumite probleme financiare ale omului de afaceri, însă prietenii acestuia spun că nu datoriile l-au făcut pe acesta să-și dorească să moară.

Vasile Turcu a încetat din viață pe 9 martie, la opt zile de la tentativa de sinucidere prin spânzurare. Omul de afaceri a fost înmormântat fără slujbă religioasă, cum este normal în astfel de cazuri. Ancheta polițiștilor nu a fost finalizată încă, aceștia luând în considerare și ipoteza unei crime, deși până acum indiciile conduc spre sinucidere.

În ceea ce privește motivele care l-au determinat pe fostul acționar de la Dinamo să recurgă la un astfel de gest, principala supoziție a fost aceea că ar fi dat de probleme în afaceri. Potrivit click.ro, persoanele din preajma lui Vasile Turcu susțin însă că acest lucru nu este adevărat, problemele sale fiind mai mult de natură sentimentală.

Citește și: Sfârșit îngrozitor pentru Vasile Turcu – Raportul medicilor legiști

Vasile Turcu avea o relație cu o femeie mai tânără

Soția lui Turcu a fost cea care l-a găsit spânzurat în propria lor casă, însă se vorbea de ani buni despre relația pe care acesta ar fi avut-o cu o femeie mult mai tânără.

„Elena, soţia lui, se aştepta la acest gest, ştia de problemele lui, mai ales că mai discutase cu ea că este pe punctul de a claca. A rămas lângă el, deşi relaţia lor era mai mult profesională, având afaceri comune. El ar fi suferit de depresie, dar nu ştiu dacă urma un tratament.

Băieţii lui nu ştiau acest lucru, au fost feriţi de aceste detalii, iar, când au fost chemaţi să vorbească în faţa anchetatorilor despre ce s-a întâmplat cu tatăl lor, erau prea şocaţi ca să poată vorbi”,  au declarat apropiaţi ai familiei, potrivit sursei citate.

Anchetatorii au discutat și cu contabila omului de afaceri, care le-a demonstrat că firmele acestuia mergeau foarte bine și că acesta nu era înglodat în datorii mari, așa cum se presupunea.

Citește și: Ce a făcut Cristi Borcea când a aflat că Vasile Turcu a murit

Adevăratul motiv de depresie, după spusele apropiaţilor, ar fi acela că Vasile Turcu ar fi fost părăsit de amanta Gabriela G., după cum chiar ea le-a declarat poliţiştilor în prima rundă de audieri.

În timpul relației, Vasile Turcu îi transferase Gabrielei sume mari de bani și chiar o parte din afaceri. Despărțirea a fost astfel o lovitură dublă, el pierzând și banii, și femeia iubită.

Medicii legiști au aproximat că Vasile Turcu a stat atârnat în ștreang între cinci și șapte minute. Lipsa de oxigen a determinat, în zilele următoare tentativei de suicid, decesul fostului acționar de la Dinamo. Acesta a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, însă a fost ținut în viața doar cu ajutorul aparatelor, de la care nu a fost deconectat nici o secundă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top