Connect with us
OSCAR 2016 - Gala premiilor Oscar transmisa la TV in Romania

Știri

OSCAR 2016 – Gala premiilor Oscar transmisa la TV in Romania

Premiile Oscar 2016 sunt transmise in Romania la TV si LIVE TEXT PE HUFF.RO

Premiile Oscar 2016 se decerneaza in noaptea de 28 o februarie si vor fi transmise LIVE si in Romania si LIVE TEXT pe HUFF.RO.

CASTIGATORI OSCAR 2016

LIVE TEXT OSCAR 2016

Digi 24 a pregatit o editie speciala cu ocazia premiilor Oscar 2016 incepand cu ora 01.00, cand Irina Margareta Nistor si Oana Zamfir vor comenta aparitia vedetelor pe covorul rosu, iar incepand cu ora 03.00 postul va transmite in direct premiile OSCAR 2016.

Premiile Oscar 2016 sunt transmise la TV de DIGI 24

Chris Rock – prezinta premiile OSCAR 2016

Lista nomializarilor a fost data publicitatii pe 14 ianuarie, evenimentul din acest an este prezentat de Chris Rock.

„Sunt atat de bucuros ca voi prezenta Oscarurile”, a spus Chris Rock, care a fost prezentatorul principal si al celei de-a 77-a gale a premiilor decernate de Academia de film americana, în 2005. „E minunat sa fac asta din nou”, a adaugat actorul american.

„Împărtăşesc entuziasmul lui David şi Reggie şi îl vom primi cu multă căldură alături de noi pe Chris, a cărui voce de comedie a definit cu adevărat o întreagă generaţie. Va contribui cu siguranţă cu talentele sale multiple la succesul galei Oscar din 2016”, a spus la rândul ei Cheryl Boone Isaacs, preşedinte al Academiei de film americane, instituţia care decernează premiile Oscar.

Huff.ro va transmite LIVE TEXT premiile OSCAR 2016, echipa este pregatita sa va aduca cele mai bune fotografii de pe covorul rosu si de la noi veti afla in timp real care sunt castigatorii oscar 2016.

Vezi aici care sunt filmele nominalizate la premiile OSCAR.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top