Connect with us
Un tânăr a murit pe peronul gării din Brăila, în timp ce aștepta trenul

Știri

PANICĂ în Gara de Nord! Un tren cu 200 de pasageri a deraiat

Un tren cu ruta București – Satu Mare a deraiat în Gara de Nord. Din primele informații, acesta a sărit de pe șină la un macaz. Circa 200 de persoane se aflau în tren.

Evenimentul a avut loc seara trecută la ieşirea din Gara de Nord. Reprezentanții CFR au confirmat faptul că trenul are probleme, fără a ne spune exact dacă este vorba despre o deraiere, și în prezent staționează la ieșirea din Gara de Nord.

O echipă de la Revizoratul de Siguranţa Circulaţiei şi conducerea Gării de Nord se află la faţa locului pentru aplicarea procedurilor aferente acestei situaţii.

CFR SA şi-a cerut scuze pasagerilor pentru neplăcerile produse din cauza acestui eveniment

„Una din osiile locomotivei trenului IR 1741, Bucureşti – Satu Mare a rămas suspendată, la ieşirea peste macazurile din Gara de Nord, astfel că trenul nu şi-a mai putut continua parcursul”,

anunţa CFR SA. La ora 20.30, locomotiva a fost repusă pe şine.

„Cei aproximativ 200 de pasageri din tren nu s-au aflat în pericol. Conform procedurilor aferente acestei situaţii, se încearcă varianta continuării călătoriei cu aceleaşi vagoane cuplate la o altă locomotivă. Dacă nu va fi posibil, pasagerii vor fi preluaţi de un alt tren care este pregătit în Revizia Bucureşti”,

precizează CFR SA. Într-un final, s-a luat decizia ca trenul să repornească în cursă cu o altă locomotivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top