Categorii Știri

PANICA IN GERMANIA. Un pensionar a gasit bombe nucleare din perioada nazista

Ziarul Bild relateaza povestea unui pensionar care trage un semnal de alarma important: a gasit bombe nucleare fabricate de nazisti sub pamant.

Pensionarul a gasit armele nucleare cu ajutorul unui georadar, scriu nemtii. Peter Lohr, un barbat in varsta de 70 de ani, este pasionat de istorie si a facut cateva cercetari importante de-a lungul timpului in legatura cu perioada nazista.

Cum arată telegrama care l-a impins pe Hitler să se sinucidă

Dezvaluiri ISTORICE: Hitler, fata in fata cu un jurnalist evreu. DIALOGUL ESTE HALUCINANT!

Acesta ii asigura pe jurnalistii de la Bild ca a gasit obiecte metalice misterioase intr-o retea de tuneluri abandonate in apropiere de orasul Chemnitz. „Cel putin doua din obiectele pe care le-am gasit sunt bombe atomice nazi”, spune batranul.

Lohr a facut cercetarile cu georadarul in 2012, insa abia acum a reusit sa inteleaga ce a gasit de fapt, cu ajutorul tehnologiei 3D care a evoluat mult in ultimii 4 ani. Conform pensionarului, formele obiectelor gasite seamana foarte tare cu armele nucleare folosite in Al Doilea Razboi Mondial.

„Cu timpul, aceste obiecte se vor distruge si vom avea un al doilea Cernobil in mainile noastre”, avertizeaza Lohr. Batranul a anuntat si guvernul german in legatura cu descoperirile sale, insa crede ca a facut o mare greseala instiintand-o pe Merkel: „Singurul rezultat la care ma astept este sa mi se opreasca investigatiile”.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More