Connect with us
Panică într-un mall din Constanța! Tavanul s-a prăbușit

Știri

Panică într-un mall din Constanța! Tavanul s-a prăbușit

Clipe de coșmar într-un mall din Constanța. Tavanul unui magazin din incinta unui mall s-a prăbușit peste o tânără în vârstă de 25 de ani, informează stiripesurse.ro.

O bucată de tavan s-a prăbuşit, miercuri seară, la un mall din municipiul Constanţa. O femeie în vârstă de 25 de ani a fost rănită uşor,  victima fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital (news.ro).

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă care a preluat victima în vârstă de 25 de ani şi a dus-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Femeie era clienta magazinului şi a suferit un traumatism la un picior.

Care a fost principala cauză a incidentului

După o primă evaluare, cauza acestui incident a fost un montaj instabil realizat de echipa contractată, potrivit reprezentanţilor mall-ului.

”În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urma unui montaj instabil realizat de echipa contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Regretăm acest incident şi le cerem scuze clienţilor noştri pentru această situaţie de risc”, se arată în anunţul companiei.


Reprezentanţii mall-ului susţin că a fost mobilizată o echipă care s-a ocupat de îngrădirea zonei şi de reverificarea tuturor spaţiilor din cadrul centrului comercial.

Citește și: Accident grav în Constanța. Trei copii au fost transportați la spital

”Mai departe, vom investiga cu atenţie cauza acestui incident şi ne vom asigura ca toate măsurile ce se impun să fie luate”, se arată în anunţul companiei.

În urmă cu câteva săptămâni, un alt incident a avut loc la acelaşi mall, după ce a izbucnit un incendiu la unul dintre magazine.

Evenimentul a avut loc după ora 22, când mallul era închis, atunci fiind evacuate câteva zeci de persoane care se aflau la cinematograf la ora respectivă, neexistând nici atunci persoane rănite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top