Connect with us

Știri

PANICĂ la un mall – Un tavan s-a prăbuşit VIDEO&FOTO – Zeci de oameni prinși în capcană

Un tavan s-a prăbușit din senin la nivelul -1 al mall-ului din Constanţa. Deși plafonul avea câţiva zeci de metri pătrați, din fericire, nimeni nu a fost rănit, potrivit reporterntv.ro.

În momentul incidentului, zeci de persoane se aflau pe culoarul mall-ului.

Acesta nu este singurul incident de la mall-ul din Constanţa. În urmă cu două săptămâni, un incendiu s-a produs, miercuri seara, la City Park Mall. Oamenii aflaţi în mall au fost evacuaţi.

Tavan prăbuşit la un mall din centrul Constanței; nu s-au înregistrat victime

O porțiune din tavanul unui centru comercial din centrul Constanței s-a prăbuşit, joi seara, fără ca vreo persoană să fie rănită. Tavanul prăbuşit ar fi fost reparat recent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs din senin, bucăți mari din tavan prăbușindu-se pe un culoar, pe întreaga lățime a acestuia.

Din fericire, nicio persoană nu se afla acolo în momentul respectiv.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la prăbușirea tavanului, dar unul dintre cei care au magazine închiriate în mall a declarat că bucata respectivă din tavan ar fi fost reparată de curând.

Incidentul a avut loc la etajul întâi al unui centru comercial, același mall în care, în urmă cu mai puțin de două săptămâni, zeci de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-unul din magazine.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top