Connect with us
Parchetul General are o nouă conducere în urma acordului dat de președintele Klaus Iohannis pentru numirea a 3 noi oameni de conducere.

Știri

Parchetul General are o nouă conducere – Klaus Iohannis a semnat decretele

Parchetul General are o nouă conducere în urma acordului dat de președintele Klaus Iohannis pentru numirea a 3 noi oameni de conducere. Romulus-Dan Varga, Ion Alexandru şi Gheorghe Coşneanu sunt cele trei nume care își vor ocupa noile posturi de mâine.

Parchetul General – trei figuri noi la conducere

Secției de urmărire penală şi criminalistică (SUPC) a fost încredințată lui Romulus Varga. Acesta a fost procurorul care a instrumentat cazul dispariției Elodiei Ghinescu. Tot pe numele său sunt trecute și alte două procese de anvergură ca „Hexi Pharma” sau „Ionuț Anghel, copilul ucis de câini”.

Citește și: Klaus Iohannis: „Domnule Dragnea, să vă învățați miniștrii programul de guvernare”

General de brigadă, în funcţia de procuror militar şef al Secției parchetelor militare a fost numit Gheorghe Coșneanu. Adjunctul său va fi Ion Alexandru. Ambii au primit, miercuri, avizul CSM.

Atât Gheorghe Coșneanu cât și Ion Alexandru au un istoric bogat în domeniu. Primul a mai ocupat poziția de procuror militar şef al Parchetelor Militare. Ultimul a activat ca procuror militar sub jurisdicția Direcției Naționale Anticorupție.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top