Connect with us
PARCHETUL GENERAL: Mortul este Condrea!

Știri

PARCHETUL GENERAL: Mortul este Condrea!

Parchetul General vine cu lamuriri esentiale despre moartea lui Dan Condrea. In urma cu cateva momente, Parchetul a anuntat ca ADN-ul victimei, in urma examinarilor facute de medicii legisti, este al lui Dan Condrea. Insa, alte informatii oferite de procurori atrag atentia presei.

Autoturismul implicat in accidentul rutier in seara zilei de 22 mai a fost surprins de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea, anunta Parchetul General.

Din informatiile oferite de procurori, se pare ca varianta care castiga teren in cazul mortii fostului patron Hexi Pharma este sinuciderea deoarece Condrea efectuase 13 deplasari intr-un interval orar scurt, intre 17:31 si 18:38, momentul impactului fatal.

Voropchievici, dezvaluiri despre Dan Condrea: „Se afla sub cifra mortii!”

Flori Dinu, director Hexi Pharma, a recunoscut tot! Ce a facut Dan Condrea!

De asemenea, urmele de culoare brun roscat si tesut descoperite pe caroserie prezinta un profil genetic identic cu probele ADN luate de la copilul lui Condrea. Cu alte cuvinte, in clipa de fata nu mai exista niciun dubiu cu privire la identitatea mortului care a acaparat mass-media in ultimele zile.

Intre timp, directorul Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost arestata la domiciliul in dosarul dezinfectantilor diluati. Procurorii continua ancheta despre Hexi Pharma si contractele pe care le-a semnat cu institutiile statului roman in ultimii ani.

Nu este singurul scandal care loveste in sistemul sanitar. Nu departe de ieri, 77 de medici au fost pusi sub urmarire penala pentru fapte de coruptie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top