Connect with us
Fosta nevasta a lui Dan Condrea, Laura, a facut declaratii incendiare in fata jurnalistilor, dupa ce a fost audiata la Tribunalul Bucuresti.

Știri

Fosta nevasta a lui Dan Condrea a recunoscut tot: „Eu i-am pus la dispozitie…”

Laurea Condrea a mers la Tribunalul Bucuresti pentru a da declaratii in cazul decesului fostului sau sot. La iesirea de la audieri, aceasta a spus ca ea a fost cea care l-a denuntat in scandalul dezinfectantilor diluati. Mai mult decat atat, ea a mai spus ca Dan Condrea a activat ca ofiter al SIE si ca nu crede ca seful Hexi Pharma s-ar fi sinucis.

”A fost filat tot timpul. Am probe. Ca si mine, de altfel. Filajul in cazul meu a inceput inca de cand eram copil, pentru ca parintii mei erau in anturajul lui Ceausescu”, a marturisit femeia, care a precizat ca in ziua accidentului a fost sunata de Brandusa Constatin, agenta CIA, care i-a transmis sa stea deoparte.

Citeste si: Marile semne de intrebare in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Citeste si: De ce a murit Dan Condrea

Ea a oferit si unele nume de ofiteri din cadrul serviciilor de informatii care ar fi facut parte din anturajul sau si al fostului sot:  Iancu Damian – ofiter DGIPI, Irina Buleandra Cristea – ofiter SRI, Lupu Claudiu – ofiter SRI, Brandusa Constantin – ofiter SRI, George Petricu – ofiter SIE, Monea Cristian – ofiter SPP, Alexandru Velicu – ofiter DGIPI.

Laura Condrea a mai afirmat si ca patronul Hexi Pharma ar fi platit TVA pentru masini ale serviciului secret al Ministerului de Interne. In cele din urma, femeia a dezvaluit ca ea a fost cea care i-a dezvaluit informatiile privind dezinfectantii diluati jurnalistului Catalin Tolontan.

”In 2006, lui Dan Condrea i-au fost furate avizele, care erau conforme, de catre Ministerul Sanatatii. S-a zbatut sa le recupereze si a dat spagi lui Georgescu care face parte din Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor. Toate listele cu spagile erau la el in calcultaor si le-am vazut. Sunt nominale, dar si pe partide. Am backup-urile documentelor pana in decembrie 2008 si le pot pune la dispozitia anchetatorilor. Pana acum, ajutorul mi-a fost respins(…) De pe calculatorul de acasa am vazut o lista de productie si am vazut ca produsul din interior nu este ce scrie pe eticheta. Denuntul l-am facut pe 14 septembrie 2015 si apoi i-am pus la dispozitie toate documentele domnului Tolontan”, a declarat Laura Condrea, care vrea sa obtina acum custodia fetitei sale de 4 ani, care se afla in grija tatalui.

Faptul ca Dan Condrea ar fi fost ofiter al SIE a fost negat de presedintele Comisiei de control al Seriviciului de Informatii Externe, Mihaita Calimente. „In mod sigur, domnia sa nu a fost ofiter al Serviciului, ofiterii Serviciului de Informatii Externe nu isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei. Cei de la Serviciu, domnul Ungureanu, ne-au spus ca nu exista niciun fel de conflict intre SIE si SRI sau alte institutii ale statului”, a spus Mihaita Calimente la Digi24.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top