Connect with us

Știri

Paris Hilton a postat un COLAJ care i-a EMOTIONAT pe toti. Vedeta este foarte trista!

Paris Hilton este devastata. Presa tabloida din intreaga lume a relatat martea aceasta despre moartea mascotei sale dragi, cainele din rasa chihuahua pe care l-a pierdut dupa 14 ani. Artista a postat recent un colaj cu mai multe poze in memoria celui mai bun prieten al sau, pe contul personal de Instagram.

Paris Hilton si-a cumparat un caine chihuahua acum 14 ani dupa ce a vazut filmul „Legally Blonde” unde protagonista are un caine din aceeasi rasa.

CITESTE SI: MOARTE MACABRA IN TIMIS: S-A SPANZURAT DIN JOACA

„Inima mea este distrusa. Sunt foarte trista si devastata. Dupa 14 ani impreuna, Tinkerbell a murit din cauza varstei sale. Ma simt ca si cum mi-as fi pierdut un membru din familie. Era un caine special si avea un suflet minunat. Am trait multe momente impreuna. Nu pot sa cred ca acum nu mai este. Te iubesc, Tinky. Esti o legenda si niciodata nu vei fi uitata”, a scris Paris Hilton pe contul ei de Instagram.

Tinkerbell a tinut in 2004 prima pagina a ziarelor, atunci cand Paris Hilton a declarat-o disparuta. Niste hoti ar fi furat cainele mostenitoarei imperiului Hilton, iar dupa ce Paris a dat un anunt ca ofera o recompensa de 5.000 de dolari, Tinky a reaparut.

paris hilton 01

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top