Connect with us
Pașii pe care ar trebui să-i urmeze toți pariorii români pentru a progresa rapid

Știri

Pașii pe care ar trebui să-i urmeze toți pariorii români pentru a progresa rapid

Pașii pe care ar trebui să-i urmeze toți pariorii români pentru a progresa rapid

Experiența este importantă în orice domeniu, iar pariurile sportive nu fac excepție de la regulă. Percepția avută de începători asupra acestei activități diferă total de cea a jucătorilor cu experiență, care, pe lângă faptul că folosesc strategii pariuri, au și un mod de lucru care le înlesnește succesul. 

Calea de la „novice” la parior de succes este lungă, pentru că vorbim despre un domeniu mult mai complex decât pare „de afară”. Totuși, cei care abia deprind tainele betting-ului au posibilitatea de a progresa mai ușor urmând pașii pe care ți-i prezentăm în ceea ce urmează:

Pasul 1: Alcătuirea unui plan pentru un joc organizat

Buna organizare este o condiție de bază pentru a avea succes la pariuri sportive. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, ceea ce înseamnă că trebuie făcut un plan care să aibă în vedere trei elemente principale:

Competițiile abordate

Cei mai mulți pariori mizează pe fotbal, dar sunt și amatori de alte sporturi. Fiecare trebuie să parieze pe disciplina pe care o cunoaște mai bine. Dacă este una cu multe meciuri în ofertă, ideal este ca pariorul să se axeze numai pe câteva competiții, pentru a avea timp să se informeze pe îndelete despre echipele implicate. În pariuri, este mai bine să știi totul despre 2-3 ligi, decât câte puțin sau nimic despre toate campionatele.

Banii alocați

Distracția la pariuri trebuie să aibă un buget limită. Fără o regulă strictă, acest hobby poate deveni o problemă. Pariorul trebuie să își alimenteze lunar contul cu un procent din venituri. Apoi, trebuie să se gândească la valoarea fiecărei mize, ca raport între suma din cont și gradul de risc. Mai există și varianta de a folosi o strategie bazată pe miză progresivă, cele mai populare fiind Martingale (miza de dublează după fiecare pariu pierdut) și Fibonacci (miza este suma mizelor precedentelor două bilete, dacă acestea sunt necâștigătoare).

Timpul dedicat

Pentru ca pariurile să aducă satisfacția dorită, trebuie să li se acorde importanța cuvenită, prin timpul alocat. Urmărirea meciurilor nu mai reprezintă doar o plăcere, ci o necesitate. Apoi, analizarea unui singur eveniment sportiv ar trebui să ia minim o jumătate de oră dacă este făcută așa cum trebuie, cu atenție la toate elementele care pot influența ce se întâmplă în acea partidă. Este bine ca planul de joc să prevadă și numărul de ore dedicate săptămânal sau zilnic acestui hobby.

Pasul 2: Antrenarea calităților necesare

Toată lumea poate face un plan, dar nu oricine îl poate respecta. Este nevoie de calități care se pot antrena în timp, prin tehnici ce pot fi găsite pe internet sau în cărți:

  • Răbdare – este necesară pentru atingerea țintei de profit prin pași mărunți, reprezentați de bilete cu cote realiste;
  • Perseverență – pariorul nu trebuie să renunțe la planul său de joc nici măcar atunci când trece prin perioade mai slabe;
  • Disciplină – fără disciplină nu poate exista perseverență. Dacă pariorul respectă planul, nu ajunge să joace la recuperare, mărind miza nejustificat pentru a acoperi pierderile precedente;
  • Obiectivitate – pariurile trebuie puse cu mintea, nu cu inima. Cine este influențat de simpatia sau de antipatia pentru o echipă nu poate fi un parior de succes.

3. Specializarea în trei domenii esențiale

Pariurile sportive reprezintă o știință, nu numai un hobby. Un ghid complet are sute de pagini, despre piețe, strategii, cote, tipuri de bilete, marje de profit etc. Doar cine stăpânește toate aceste noțiuni poate aspira la profit pe termen lung. Un al doilea domeniu în care trebuie să se specializeze un parior este matematica, iar al treilea, foarte important, este reprezentat de statistică și probabilități matematice. Pare ceva complicat. Pentru unii, poate că este, dar nu a spus nimeni că se poate ajunge ușor la statutul de expert în pariuri.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top