Patru astrologi o singură concluzie, Urania, Voropchievici, Pătrășcanu, Acvaria Horoscop Săptămânal

Ultimul update: duminică 7 aprilie 2019 15:27 Data publicării: duminică 10 februarie 2019 22:00
Autor , în Știri

Horoscop săptămânal, perioada 11-17 februarie 2019, prezentat de cei mai celebri astrologi din România. Camelia Pătrășcanu, Mihai Voropchievici, Urania și Acvaria.

Horoscop săptămânal

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 10 – 16 februarie 2019. Numerologul de la Antena 3, a fost învitat în emisiunea Adevăruri ascunse.

Tot astăzi, Mihai Voropchievici a spus și care sunt zodiile care își găsesc sufletul pereche în 2019, iar Lidia Fecioru ne-a explicat alaturi de maestru ce înseamnă dacă visezi pisici.

Rune 10-16 februarie Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici Rune 10-16 februarie - Horoscopul săptămânal

Mihai Voropchievici Rune 10-16 februarie – Horoscopul săptămânal

Berbec – Sunteți în postura de așteptare, vine o schimbare pe care o așteptați.

Taur – Au o săptămână fantastică. Bani ,cadouri.

Citește previziunile complete pentru horoscopul săptămânal făcute de Mihai Voropchieivici.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 11 – 17 februarie

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 11 - 17 februarie

HOROSCOP săptămâna 11-17 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii finalizează un proiect, Racii pun accentul doar pe relații

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscop săptămânal la Antena 3. Previziunile pentru perioada 11 – 17 februarie 2019. Astrologul spune că aspectele sunt bune și că ar trebui să fim motivați și implicați pentru a ne îndeplini scopurile.

Camelia Pătrășcanu horoscopul săptămânii 11 – 17 februarie 2019

HOROSCOP BERBEC – Berbecii au o săptămână fabuloasă. Un început foarte bun luni, marți și miercuri pentru a face rost de bani, dar și pentru a-și impune opiniile și soluțiile în fața șefilor, la locul de muncă. Urmați-vă viziunea!

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu TAUR Taurii trec la treabă, mai ales de vineri, de când Marte le intră în zodie. Sunt foarte ambițioși și determinați. Planurile lor sunt în faza de proiectare, dar fac pași foarte serioși prin întâlniri foate importante în această săptămână. Citește continuarea pentru toate zodiile aici.

Horoscop Urania 9 – 15 februarie 2019 – Două fenomene astrologice

Horoscop Urania 9 - 15 februarie 2019 - Două fenomene astrologice

Urania horoscop saptamanal pentru perioada 9 – 15 februarie 2019

Urania a realizat horoscop săptămânal pentru perioada 9 – 15 februarie pentru fiecare zodie. În săptămâna ce urmează Mercuri întra în zodia Peștilor, iar Marte va intra în zodia Taurului.

Horoscop săptămânal Urania

Urania Berbec

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, perioadă plină de energie, dar și de provocări. Nativii vor avea destule motive să se agite și, eventual, să se enerveze sau să obosească alergând de colo-colo, trudind la locul de muncă sau îngrijorându-se pentru chestiunile mai importante din viața și cariera lor.

Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie a.c., permițându-le o bună comunicare cu sectoarele ascunse din alcătuirea lor (amintiri, subconștient, trăiri secrete).

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, dinamism legat de una sau de mai multe chestiuni bănești (câștiguri).

Citește horoscop Urania săptămânal pentru toate zodiile complet aici.

Horoscop săptămânal Acvaria 11 – 17 februarie 2019

Horoscop săptămânal Acvaria 11 - 17 februarie 2019

Horoscop săptămânal Acvaria 11 – 17 februarie 2019

Acvaria una din cele mai vechi astroloage din România, a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 februarie 2019. Cel mai complet horoscop pentru fiecare zodie. Cum va arăta săptămâna viitoare, care sunt zodiile favorizate și ce prevede zodiacul.

Horoscopul săptămânii 11-17 februarie

Huff.ro își oferă previziunile celor mai celebri astrologi, după ce citești horoscopul saptămânii, te invităm să citești și previziunile făcute de Urania, Camelia Pătrășcanu, Mihai Voropchievici, găsești link-urile la finalul articolului. Citește horoscopul complet scris de Acvaria.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii