Connect with us
Treizeci de percheziții sunt efectuate în București și județele lfov, Giurgiu, Călărași, Constanța, Buzău și Olt la firme de transporturi.

Știri

Percheziții de amploare în București și alte șase județe, la firme de transporturi

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Sectorul 2 efectuează 30 de percheziții la firme de transporturi.

Descinderile oamenilor legii sunt făcute într-un dosar în care există suspiciuni de evaziune fiscală cu prejudiciu de circa 2 milioane de lei, arată Poliția Capitalei. Perchezițiile se fac în București și județe Ilfov, Giurgiu, Călărași, Constanța, Buzău și Olt.

La finalul percheziţiilor vor fi duse la audieri 19 persoane pe numele cărora au fost emise mandate de aducere. Dosarul a fost deschis pentru infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul transporturilor.

Citește și: Descinderi de amploare la un spital important

„Din datele şi probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, prin intermediul mai multor societăţi comerciale, au înregistrat achiziţii fictive de mărfuri şi servicii, beneficiind astfel de deducerea ilicită a unor taxe şi impozite. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este estimat la 2.000.000 de lei”, mai arată anchetatorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top