Știri

Percheziții la Spitalul Malaxa. Managerul a fost demis

Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa, a fost demis. Procurorii DNA fac percheziţii la unitatea medicală. Anunțul demisiei managerului a fost făcut de primarul general Gabriela Firea.

Scandalul la Spitalul Malaxa s-a declanșat după ce mai multe înregistrări au fost publicate de ziarul „Gazeta Sporturilor”, în care Florin Secureanu, managerul spitalului, înjură angajații. Mai mult, pe înregistrări, printre injurii se aud și umilințe la care sunt supuși angajații spitalului.

”În fiecare zi, managerul Florin Secureanu scoate între 2.000 și 3.000 de lei cash din casieria spitalului pe facturi tipărite de băiatul de la IT!”, a declarat un angajat al Spitalului Malaxa pentru potrivit tolo.ro.

De aici ar fi pornit și scandalul. Anhajații l-au anunțat pe manager că nu îl vor mai acoperi în ilegalități. De aici a, Florin Secureanu și-a pierdut cumpătul.

„Ba idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!” – se aude vocea managerului în înregistrările audio.

Înregistrări halucinante: Managerul Spitalului Malaxa își înjură angajații

Jurnalistul Cătălin Tolontan mai afirmă că exista facturi în care se arată că ”s-a ajuns până la a deconta înmormântări ale rudelor unor cunoștinte din primărie!”.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More