Știri

Pericol de explozie in Militari: O teava de gaz s-a spart

Momente de panica in cartierul Militari, din Capitala. O teava de gaz s-a spart si exista pericol de explozie. La fata locului intervine in aceste momente o echipa de la Distrigaz, iar zona este inconjurata de politie.

Citeste si: Jocurile Olimpice: Programul sportivilor romani in ultima zi de competitie

Citeste si: Update: Atac terorist in Turcia, la Gaziantep. Bilantul a urcat la 50 de morti

Update 15:55:

Angajatii Distrigaz au reusit sa instaleze un robinet provizoriu pentru a rezolva problema de scurgere. Locuitorii din zona au fost sfatuiti sa opreasca gazele si sa stea la distanta de zona afectata.

Stire initiala:

Potrivit martorilor, echipa de interventie a ajuns dupa 40 de minute dupa ce teava s-a spart. De asemenea, oamenii din zona spun ca scurgerea de gaze s-a produs dupa ce un sofer a intrat cu masina in teava respectiva de gaz.

Pompierii sunt in alerta in aceste momente, pentru ca angajatii companiei de gaz nu reuseste sa opreasca alimentarea.

Martor ocular: „Un domn a incercat sa scoata masina, a lovit teava de gaz dar foarte usor si a inceput sa rasufle. Masina a plecat. Intre timp a venit un echipaj al politiei i-a intocmit un proces verbal, dar ulterior a plecat dupa ce s-a terminat. Din pacate m-au prins cand eram cu masina intr-o spalatorie, care e la 10 m de scurgerea de gaz si nu mai pot pleca. Astept. In momentul in care a venit un angajat al companiei de gaz, domnul completa un formular intrebandu-l pe sofer care este asiguratorul masinii, nicidecum sa salveze situatia. Eu am suant la 112.”

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-21T15:59:01+03:00 15:59

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More