Connect with us
desenele-24092015

Știri

Personajele din desenele animate au prins viata. Uite cum arata!

Cu totii am indragit desenele animate, cu precadere pe cele de la Disney. Ne-au infrumusetat copilaria si ne-am fi dorit sa existe cu adevarat.

Atunci cand eram mici ne-am fi forit din rasputeri ca personajele din desenele noastre preferate sa fie reale. Sa le putem atinge, sa le vorbim si sa le punem tot felul de intrebari. Astazi, datorita ilustratorului Jirka Väätäinen, care a recreat toti eroii de sex masculin din desenele preferate de la Disney in detaliu, ne putem bucura de o imagine mult mai aproape de realitate.

1. Printul Eric din ,,Mica Sirena”

,,Mica sirena” este un film muzical de animatie american realizat in anul 1989 de Walt Disney Feature Animation. Actiunea este bazata pe povestea cu acelasi nume a lui Hans Christian Andersen. Eric este tanarul print care se indragosteste iremediabil de sirena Ariel.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

2. Printul Adam din ,,Frumoasa si Bestia”

,,Frumoasa si Bestia” este un film de animatie din anul 1991, produs de Walt Disney Feature Animation si lansat initial de catre Walt Disney Pictures. Desenul a fost regizat de aceeasi echipa care a regizat ulterior filmele de succes ale companiei Disney, precum ,,Mica sirena”. Adam este bestia din poveste care la final se preface in print.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

CITESTE SI: CE SPUNE DESPRE TINE LUCRUL PE CARE ÎL DESENEZI LA PLICTISEALĂ

3. Printul fermecator din ,,Cenusareasa”

,,Cenusareasa” este un film de animatie american din anul 1950 produs de Walt Disney. Desenul este bazat pe povestea ,,Cenusareasa” de Charles Perrault. Al doisprezecelea din seria Walt Disney Animated Classics, filmul a avut parte de o lansare limitata la data de 15 februarie 1950.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

4. Aladin din ,,Aladin”

,,Aladin” este un film muzical de animatie si fantezie realizat in anul 1992, produs de Walt Disney Feature Animation si lansat de Walt Disney Pictures. ,,Aladdin” este desenul numaraul 31 din seria Walt Disney Animated Classics, si a facut parte din epoca filmului Disney cunoscuta sub numele de Renasterea Disney.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

5. Printul Phillip din ,,Frumoasa din padurea adormita”

,,Frumoasa din padurea adormita” este un film muzical de animatie si fantezie realizat in anul 1959, produs de Walt Disney Feature Animation si lansat de Walt Disney Pictures. ,,Frumoasa din padurea adormita” este unul dintre primele desene ale lui Walt, si unul dintre cele cu care a cunoscut succesul pe plan modial.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

Tu pe care dintre acesti printi din desenele animate l-ai alege?

Sursa foto: brightside.me

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top